Nilüfer Belediyespor'da Voleybol ve Hentbolde Çifte İmza - Son Dakika
Güncel

Nilüfer Belediyespor'da Voleybol ve Hentbolde Çifte İmza

Nilüfer Belediyespor\'da Voleybol ve Hentbolde Çifte İmza

Bayanlar acıbadem Voleybol 1'inci Ligi ve Hentbol Süper Ligi'nde üst sıraları hedefleyen Nilüfer Belediyespor, voleybolcu Duygu Üçdağ ve hentbolcu Şuayip Işıldak ile 1'er yıllık sözleşme imzaladı.

13.06.2015 15:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bayanlar acıbadem Voleybol 1'inci Ligi ve Hentbol Süper Ligi'nde üst sıraları hedefleyen Nilüfer Belediyespor, voleybolcu Duygu Üçdağ ve hentbolcu Şuayip Işıldak ile 1'er yıllık sözleşme imzaladı.

Geçen yıl Salihli Belediyespor'da kaptan olarak sahaya çıkan 1.80 boyundaki pasör Duygu Üçdağ, daha önce Eczacıbaşı, Halkbank, Yeşilyurt ve son olarak Salihli Belediyespor'da forma giydi.

Kulüp Başkanı Ali Karamık, imza atıldıktan sonra Duygu'nun takımına güç katacağını belirtti, hedeflerinin yeni sezonda şampiyonluk ve Avrupa kupaları olduğunu ifade etti. Nilüfer Belediyespor ile anlaştığı için mutlu olduğunu kaydeden Duygu Üçdağ ise, takıma katkı için elinden geleni yapacağını, sezon sonunda ligi hedefledikleri yerde bitireceklerine inandığını söyledi.

ŞUAYİP UZATTI

Hentbolda da çıtayı yüksek tutan Nilüfer Belediyespor, oyuncusu İbrahim Üçdağ ile 1 yıllık sözleşme yaptı. Sözleşme yenileyen Şuayip, uzun yıllardan bu yana mavi beyaz yeşilli formayı terlettiğini, kendisini bir yıllığına daha Nilüfer Belediyesporlu yapan imzayı atmaktan mutlu olduğunu dile getirdi. - Bursa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Nilüfer Belediyespor'da Voleybol ve Hentbolde Çifte İmza - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement