Nilüfer Belediyespor Hentbol Kupası'na Galibiyetle Başladı - Son Dakika
Spor

Nilüfer Belediyespor Hentbol Kupası'na Galibiyetle Başladı

Nilüfer Belediyespor Hentbol Kupası\'na Galibiyetle Başladı

Nilüfer Belediyespor, bu yıl dördüncüsü düzenlenen ‘Nilüfer Hentbol Kupası’nın ilk maçında İzmir Büyükşehir Belediye Gençlik Spor Kulübü’nü 38-28 mağlup ederek turnuvaya galibiyetle girdi.

26.08.2014 18:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Nilüfer Belediyespor, bu yıl dördüncüsü düzenlenen 'Nilüfer Hentbol Kupası'nın ilk maçında İzmir Büyükşehir Belediye Gençlik Spor Kulübü'nü 38-28 mağlup ederek turnuvaya galibiyetle girdi.

Erkekler Hentbol Süper Ligi ekiplerinden Nilüfer Belediyespor'un düzenlediği 4. Nilüfer Hentbol Kupası, Nilüfer Belediyespor Tesisleri'nde oynanan ilk maçla başladı. İki devreli lig usulüne göre yapılacak olan turnuvanın açılış maçında İzmir Büyükşehir Belediye Gençlik Spor Kulübü ile Nilüfer Belediyespor Kulübü karşı karşıya geldi.

Maça Pavel, Nikita, Boris, Çağlayan gibi etkili oyuncularla başlayan Nilüfer Belediyespor, ilk çeyreği 9-4, ilk yarıyı ise 19-11 önde tamamladı. İkinci yarıda da diğer oyuncuların da yer aldığı maçta mavi beyazlı ekip üstünlüğünü koruyarak müsabakayı 38-28 önde tamamladı.

Turnuvanın diğer maçında ise İzmir Büyükşehir Belediye Gençlik Spor Kulübü ile İstanbul Anafen Koleji takımları karşılaştı. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Nilüfer Belediyespor Hentbol Kupası'na Galibiyetle Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement