Nilüfer'de Kitap Günleri Başladı - Son Dakika
Yerel

Nilüfer'de Kitap Günleri Başladı

Nilüfer\'de Kitap Günleri Başladı

Nilüfer’de kitap kurtları için büyük buluşma başladı.

29.11.2014 19:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Nilüfer'de kitap kurtları için büyük buluşma başladı.

Bursalı okurları, yazarlarla buluşturmayı hedefleyen Nilüfer Belediyesi, Siyah Beyaz Yayınları'yla birlikte düzenlediği Kitap Günleri'nin startını verdi. Birbirinden değerli yazarları okurlarıyla bir araya getirmek için kurulan Kitap Günleri çadırı, Nilüfer Belediyesi Başkan Vekili Naci Kale ve Siyah Beyaz Yayınevi'nin sahibi Murat Kaplan'ın katılımıyla açıldı.

Bursalı kitap dostlarının 7 Aralık'a kadar ziyaret edebileceği Kitap Günleri çadırı, çeşitli söyleşi ve etkinliklere de ev sahipliği yapacak. Kitap Günleri etkinliğinin ilk gününde, geçtiğimiz yıl Afyon'da askeri cephaneliğin patlaması sonucunda hayatını kaybeden askerlerin acı hikayesini konu alan "Esas Duruşta Cinayet" isimli kitabın yazarı gazeteci İsmail Saymaz, okurlarıyla bir araya geldi. İsmail Saymaz, patlamada hayatını kaybeden Bursalı Er Tolga Taşdan'ın babasıyla de söyleşi yaptı.

Nilüfer'de kurulan Kitap Günleri Çadırı ilk gününde Ali Narçın, Mustafa Sadık İncedemir, Burak Turna, Keremay Ata, Ramis Çınar, Sadettin Onay ve Murat Çavga gibi usta yazarlar da imza gününde okurlarıyla buluştu. "Nilüfer'in Yazarları" standında da Bursa'ya değer katan yazarlar ağırlandı. Kitap Günleri'nde Mustafa Tanju Bal, Buket Tahmaz, Kahraman Tazeoğlu, Halil Canda, Neslihan Lafçıoğlu, Erdal Sarızeybek, Serkan Şengül, Babacan Pesenkurdu gibi isimler de çeşitli etkinliklerde okurlarla buluşacak.

Kitapseverler 9 gün sürecek olan Kitap Günleri'ni sabah saat 10.00'dan saat 21.00'e kadar ziyaret ederek, indirimlerden faydalanabilecek.

Eker Park yanındaki alanda açılan Kitap Günleri'ni Bursalılar, 7 Aralık'a kadar ziyaret edebilecek. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Nilüfer'de Kitap Günleri Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement