Nilüfer'le Artı'ya Geçin - Son Dakika
Güncel

Nilüfer'le Artı'ya Geçin

Nilüfer Turizm için özel olarak dizayn edilen Blue Bus 2+1 otobüsler, yolcular için maksimum konfor ve emniyet sunuyor. Blue Bus 2+1 otobüslerin her koltukta emniyet kemeri bulunuyor.

19.06.2015 14:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ekran arkasındaki 3g teknolojisi sayesinde film izleme, windows media sayesinde müzik listeleri oluşturma, dinleyebilme olanağı sağlıyor.

VIP tipi 2+1 koltuklar teknolojisi üstün konforlu koltuklarıyla aynı otobüs içinde yolcular birbirleriyle oyun oynayabiliyor. Telefonlarını şarj edip, televizyon kanallarına bağlanıp istediğin iki kanalı seyredebiliyor hatta 4 saat kayıt dahi yapabiliyor. Kişiye özel olarak kullanılan okuma lambaları gece yolculuklarını daha keyifli bir hale getiriyor. Ayrıca uçak tipi sehpaları ile yolcular, koltuklarını yatırsalar da koltuktan ayrılan sistem sayesinde arkada bulunan diğer yolcular bundan etkilenmiyor. Otobüste bulunan koltuklar, üç kademeli ayaklıkları,antibakteriyel özel havalandırması, rahatlatan mavi ışıklı aydınlatmaları ile yolcular için rahat bir yolculuk sağlıyor.

Nilüfer Turizm'in teknoloji ile donatılmış Blue Bus otobüsleri ile yolculuk yapmak güven, lüks ve keyifli yolculuk sağlarken Nilüfer Turizm' in yolcuları için gerçekleştirdiği Artı Bilet uygulaması ile yolcularının bütçelerine de konfor sağlıyor.

Artı Bilet, üyeliği her yolculukta bilet bedelinin %10'u kadar Artı Lira kazandırıyor.1 Artı Lira, 1 Tl karşılığına geliyor. Biriktirilen her Artı Lira'lar ücretsiz bilete dönüşüp, yolculuğun lüks, keyifli, kazançlı, harcadıkça kazandıran bir sistemle yolcuları artı'ya geçiriyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Nilüfer'le Artı'ya Geçin - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement