Ninova Park AVM'de Bayram Heyecanı - Son Dakika
Yerel

Ninova Park AVM'de Bayram Heyecanı

Ninova Park AVM\'de Bayram Heyecanı

Güneydoğu Anadolu Bölgesinin en büyük alışveriş merkezlerinden olan Ninova Park'ta, Kurban Bayramı nedeniyle özel dekor yapıldı.

02.10.2014 10:12  Güncelleme: 10:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nin en büyük alışveriş merkezlerinden olan Ninova Park'ta, Kurban Bayramı nedeniyle özel dekor yapıldı.

Bölgenin en büyük alışveriş merkezlerinden olan Ninova Park, Kurban Bayramı nedeni ile oluşturulan mini çiftlikte büyük ve küçükbaş hayvanların maketini yerleştirdi. Dekor içinde bulunan hayvanların seslerinin de özel sistemle çıkarılması sağlandı. Ziyaretçilerin oldukça ilgi gösterdiği dekora ek olarak, Diyarbakır Bağlar İlçe Müftülüğü görevlileri de stant açarak kurban kesme adabını, kurban kesme şeklini ziyaretçilere aktararak bilgilendirme yapıyor.

Ninova Park AVM Pazarlama- Halkla İlişkiler Müdürü Elif Yıldız, bu yıl Kurban Bayramı'nın 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü'ne denk geldiğini belirterek, güne özel Kurban Bayramı dekoru yaptıklarını dile getirdi. Daha önce hiçbir alışveriş merkezinde rastlanmamış dekor için çok uğraştıklarını aktaran Yıldız, bırakılan hayvan figürlerinin gerçeğe yakın olması için yoğun araştırma yaptıklarını ifade etti. Yaklaşık 10 gündür kurulan dekorun ziyaretçiler tarafından oldukça ilgi gördüğünü anlatan Yıldız, Bağlar İlçe Müftülüğü'nün açtığı stant ile AVM'ye gelen ziyaretçileri bilgilendirdiklerini, detaylı bir şekilde kurban kesme yollarının anlatıldığını sözlerine ekledi. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ninova Park AVM'de Bayram Heyecanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement