Ninova Park'ta Kutlu Doğum Haftası Etkinliği - Son Dakika
Yerel

Ninova Park'ta Kutlu Doğum Haftası Etkinliği

Ninova Park\'ta Kutlu Doğum Haftası Etkinliği

Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nin en büyük alışveriş merkezlerinden olan Ninova Park’ta Kutlu Doğum Haftası etkinliği düzenlendi.

11.04.2015 17:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nin en büyük alışveriş merkezlerinden olan Ninova Park'ta Kutlu Doğum Haftası etkinliği düzenlendi.

Ninova Park'ta Hz. Muhammed'in (sav) doğumu nedeni ile Kutlu Doğum Haftası etkinliği düzenlendi. İlahilerin okunduğu etkinlikte alışveriş merkezine gelenlere lokum, gül ve gülsuyu dağıtıldı. Kürtçe ve Türkçe ilahilerin seslendirildiği etkinliğe vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Ninova Park Alışveriş Merkezi Genel Müdürü Salih Erdoğan, vatandaşların etkinliklerine gösterdiği ilgiden oldukça memnun olduklarını söyledi. Erdoğan, "Mübarek günler yaklaşıyor. Kutlu Doğum Haftası ile başlayan mübarek üç aylar ve Ramazan ayıyla devam edecek ve kurban bayramı ile de taçlandırılacak olan bir sürecin başlangıç günü bugün. Kutlu Doğum Haftası'nı tüm Diyarbakırlarla kutluyoruz. Halkın büyük bir teveccühü var, biz de ona layık olmaya çalışıyoruz. Ninova Park Alışveriş Merkezi her zaman olduğu gibi bu manevi duyarlılığı dile getirmek amacıyla böyle bir program düzenledi. Güzel bir günü burada Diyarbakırlılar ile birlikte kutluyoruz" dedi.

Etkinliğin akşam saatlerine kadar devam edeceği öğrenildi. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ninova Park'ta Kutlu Doğum Haftası Etkinliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement