Niobe'de Tasavvuf Esintisi - Son Dakika
Yerel

Niobe'de Tasavvuf Esintisi

Niobe\'de Tasavvuf Esintisi

Manisa Büyükşehir Belediyesi Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında Tasavvuf müziğinin önemli isimlerinden Erkan Mutlu, Niobe Amfi Tiyatro’da bir konser gerçekleştirdi.

04.07.2014 17:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa Büyükşehir Belediyesi Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında Tasavvuf müziğinin önemli isimlerinden Erkan Mutlu, Niobe Amfi Tiyatro'da bir konser gerçekleştirdi. Yüzlerce Manisalının izlediği konserde Mutlu, seslendirdiği eserlerle dinleyenleri mest etti.

Her yaştan Manisalı vatandaşın beğeniyle izlediği konseri, Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür Şube Müdürü Adem Gökçe'de izledi. 'Uyan Ey Gözlerim', 'Selam Alayke', 'Medine'ye Varamadım' gibi birbirinden seçkin eserleri seslendiren Mutlu, Manisalı vatandaşlara unutamayacakları bir gece yaşattı.

Konserin ilerleyen dakikalarında Mutlu, minik hayranlarını sahneye davet etti. Mutlu, sahneyi dolduran minik hayranlarıyla birlikte, 'Sordum Sarı Çiçeğe' adlı eseri seslendirirken, çocukların performansı vatandaşlar tarafından büyük beğeni aldı. Konserin sonunda sahneye çıkan Büyükşehir Belediyesi Kültür Şube Müdürü Adem Gökçe, Manisalı vatandaşlara, güçlü sesi ve özgün yorumlarıyla güzel bir Ramazan gecesi yaşatan Erkan Mutlu'yu tebrik ederek, sanatçıya içerisinde Manisa'ya özgü ürünlerin yer aldığı çanta ve çiçek takdim etti. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Niobe'de Tasavvuf Esintisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement