Niobe Resmen Yunusemre Belediyesinin Oldu - Son Dakika
Yerel

Niobe Resmen Yunusemre Belediyesinin Oldu

Niobe Resmen Yunusemre Belediyesinin Oldu

Manisa Valiliği Devir, Tasviye ve Paylaştırma Komisyonu kararı ile Manisa Büyükşehir Belediyesi himayesinde bulunan Niobe Antik Tiyatro Yunusemre Belediyesi’ne devredildi.

27.07.2015 17:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa Valiliği Devir, Tasviye ve Paylaştırma Komisyonu kararı ile Manisa Büyükşehir Belediyesi himayesinde bulunan Niobe Antik Tiyatro Yunusemre Belediyesi'ne devredildi. Komisyon ayrıca Barbaros Mahallesindeki Belediye Sosyal Tesisi Çocuk Kültür Merkezi, Güzelyurt Mahallesindeki Ana Okul ve Kreş Yeri ile TOKİ-2'de bulunan Kültür Merkezi, Kaynak Mahallesindeki Belediye Kreşi ile Haydar Barçın Kütüphanesini de Yunusemre Belediyesi'ne devretti.

Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Şule Uygur, Devir, Tasviye ve Paylaştırma Komisyonu'nun aldığı kararlar ile ilgili açıklama yaptı. Uygur, açıklamasında şunlara yer verdi:

"Manisa'mızın Büyükşehir Belediyesi olması ile birlikte merkezde oluşan Yunusemre ve Şehzadeler ilçemiz mal paylaşımları noktasında Yunusemre Belediyemize Manisa Büyükşehir Belediyesi'nden devrolunan 6 tane kreşimizi ve Çocuk Kültür Merkezlerimizi devralmış bulunmaktayız. Devredilen yerler ile ilgili çalışmalarımızı hızlı bir şekilde gerçekleştirip, Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Çerçi'nin talimatları ile iç donanımlarını en iyi şekilde yaparak, Yunusemre ilçemizdeki vatandaşlarımızın hizmetine sunmanın mutluluğunu yaşamış olacağız. Çocuklarımıza ve bayanlarımıza çok önem veren bizler, yapılacak kültür faaliyetlerinin halkımıza, çocuklarımıza ve bayanlarımıza en iyi hizmeti vereceğine dair inancımız tamdır." - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Niobe Resmen Yunusemre Belediyesinin Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement