Niran Ünsal: Türkiye'de Tesettürlü Şarkıcı Olunmuyormuş, Acı Tecrübeyle Öğrendim - Son Dakika
Magazin

Niran Ünsal: Türkiye'de Tesettürlü Şarkıcı Olunmuyormuş, Acı Tecrübeyle Öğrendim

Şarkıcı Niran Ünsal, tesettürünü çıkardıktan sonra yaptığı açıklamalarla çok tartışılmıştı. Verdiği röportajda "Türkiye'de tesettürlü şarkıcı olunmuyormuş acı tecrübeyle öğrendim" dedi.

06.03.2017 09:08  Güncelleme: 11:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şarkıcı Niran Ünsal, dikkatleri üzerine çekmeyi bir kere daha başardı. Yaklaşık iki sene önce aniden tesettüre girme kararı alıp, bazı sanatçıların çektiği kliplere yaptığı 'cinsel içerikli film" benzetmesiyle çok konuşulan Niran Ünsal, geçtiğimiz günlerde başını açtığını açıklayarak yine tüm kamuoyunun dikkatini çekmişti. Bu defa da verdiği röportajla çok konuşulacağa benziyor.

NİRAN ÜNSAL "TİCARİ KAYIP YAŞADIĞIM İÇİN BAŞIMI YENİDEN AÇTIM" DEMİŞTİ

Niran Ünsal'ın tesettürü çıkarma kararını, katıldığı 'Duymayan Kalmasın' adlı TV programında "Ticari kayıp yaşadığımdan başımı yeniden açtım" sözleriyle paylaşması ise sosyal medyada büyük tepki çekmiş, sanatçı kısa sürede Twitter'da en çok konuşulan konu olmuştu.

"TÜRKİYE'DE BAŞÖRTÜLÜ ŞARKICI OLUNMUYORMUŞ"

Ünsal'ın tesettür kavramını kullandığını düşünen binlerce kişi sosyal medya hesaplarından Ünsal'a tepki yağdırdı. Sanatçı, Posta Gazetesi'nde çıkan röportajında kendisini savundu ve şu ifadeleri kullandı: " Türkiye'de başörtülü savcı, doktor, hakim her şey var. 'Şarkıcı neden olmuyor?' dedim. Olmuyormuş çok acı bir tecrübeyle öğrendim. Konser oranları çok düştü. Televizyon yapımcıları programlara çağırmıyor" dedi.

POP MÜZİĞİNİN ÜNLÜ İSİMLERİNE DE ÇATTI

Ünsal, bu arada röportajında müzik dünyasının ünlü isimlerini hedef aldı. "Sizce pop müziğin kraliçesi kim?" sorusuna "Hiç kimse… Herkes çıkıp kendi kendine krallığını, kraliçeliğini ilan ediyor. Ama kusura bakmasınlar. Türkiye krallıkla yönetilmiyor. 'Sen nerenin kraliçesisin?' diye sormazlar mı adama" diye cevap verdi. Ünsal'ın bu sözlerine kraliçelik yarışı yapan ve kendilerinden sürekli bu şekilde söz eden Hande Yener ile Demek Akalın'ın ne tepki vereceği merak konusu oldu.

Niran Ünsal: Türkiye\'de Tesettürlü Şarkıcı Olunmuyormuş, Acı Tecrübeyle Öğrendim

Son Dakika Magazin Niran Ünsal: Türkiye'de Tesettürlü Şarkıcı Olunmuyormuş, Acı Tecrübeyle Öğrendim - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement