Nisan Ayında Burcunuzu Neler Bekliyor? - Son Dakika
Kadın

Nisan Ayında Burcunuzu Neler Bekliyor?

Nisan Ayında Burcunuzu Neler Bekliyor?

Astroloğumuz Dinçer Güner Nisan ayında burçları bekleyen sürprizleri yorumluyor.

09.04.2013 10:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Koç ve Yükselen Koç;

10 Nisan'da burcunuzda bir yeni ay meydana gelecek. Bu yeni ay özel ve güçlü bir yeni ay olacak çünkü Güneş; hem Merkür hem de Uranüs ile birlikte olacak. Öncelikle bu enerjinizin tavan yapmasına olanak sağlayacaktır, bunun yanı sıra Uranüs etkisi ile yaşamınızda sürpriz beklenmedik, ani gelişen olaylar silsilesi ile karşılaşabilirsiniz. Aniden iş değişimi, ani bir terfi veya bunun tam tersi. Veya umulmadık bir sürprizde meydana gelebilir. Bu yeni ayın daha çok iş ve kariyer alanınızla ilgili konularda etkin olacağını düşünüyorum, bu bir değişimin işareti bence. Eğer iş arıyorsanız bu önümüzde ki 10 günlük süreç sizin için oldukça önemli olacağına işaret etmekte. Yalnız güç savaşları, güç çekişmeleri veya aşırı inatçı tavırlar sergilemeniz yorabilir sizleri, biraz tavırlarımıza bu hafta dikkat etmeliyiz. 14 Nisan'da Merkür burcunuza giriş yapacak ve 1 Mayıs'a kadar size her türlü bilgi, iletişim, anlaşma, sözleşme ile ilgili konularda destekler sağlayacaktır. İletişim yeteneklerinizi daha etkin ve aktif bir şekilde ortaya koymanız için size destek olabilecektir. Kendinizi çok daha iyi bir şekilde ifade edebilecek, daha hızlı düşünebilecek ve çözüm odaklı olabileceksiniz. Merkür sayesinde, daha çok okuyabilir, araştırabilir, hayatınızda iletişim ve teknoloji ile ilgili konular ön plana çıkabilir. Yeni iletişim aletleri satın alabilir, sözleşme, imza gerektiren durumlar ön plana çıkabilir. 21 Nisanda; Güneş'in boğa burcuna geçişi ile beraber odak noktanız finansal konular olmaya başlayacak. Evet artık özgürce yeni başlangıçlar, atılımlar yapabilir, ilişkiler kurabilir, sözleşmeler imzalayabilir, elektronik aletler alabilirsiniz. Önümüzde ki 1 ay boyunca Boğa burcunda harkeet edecek olan Güneş sayesinde, bütçenizi daha çok nasıl genişletebileceğinizi, kazançlarınızı arttırmanın yollarını arayacak belki de birikimlerinizi değerlendirmek adına atılımlar yapacaksınız. 25 Nisan'da Akrep burcunda bir parçalı ay tutulması meydana gelecek. Eğer finansal kaynak arayışı içinde iseniz bu tutulma zamanında destekleyici etkiler altında olabilirsiniz fakat kazançlar ve kayıplar bir arada görünüyor. Önemli anlaşmalar, sözleşmeler özellikle iş ve kariyerinize ilişkin gündeme gelebilir. Borç, alacak-verecek konularında, eşinizin veya ortağınızın finansal konuları ile ilgili sürpriz gelişmeler kapıda. Primler, ödemeler, burslar, nafaka, banka kredileri ile ilgili konularda tutulmadan nasibini alacağa benziyor. Tutulma zamanında ya yüklü miktarlarda borç altına girebilir ya da önemli bir borcu sonlandırabilirsiniz. Tutulma esnasında Ay; Mars ile sert bir görünüm oluşturacak ama Satürn ile olumlu kontakta olacak. Sosyal çevreniz ve arkadaşlarınızla ilgili gerginlikler, stresli durumlar, minik tartışmalar oluşabilir. Hatta bazı arkadaşlarınızla aranız açılabilir. Ama sizler daha para kazanma odaklı olabilecek hatta tek başınıza değil, ortak çalışmalar sayesinde gelirlerinizi arttırabileceğiniz koşullarla karşılaşabileceksiniz.

Boğa ve Yükselen Boğa;

10 Nisan'da ise Koç burcunda bir yeni ay meydana gelecek; bu çok güçlü bir yeni ay olacak çünkü işin içinde Uranüs var. Bu yeni ay dönemi aslında Nisan ayında sizi patlatacak önemli bir projenin görüşmelerini yapabilirsiniz veya gizlilik içinde hareket etmeye özen gösterebilirsiniz. Bu hafta özellikle sağlığınıza biraz daha dikkat etmenizde yarar var, eski kronik bir rahatsızlığınız gündeme gelebileceği gibi, psikolojik olarak destek alabilir, check-up'tan geçmeniz veya bir uzman ile görüşmeniz gerekebilir. Bu hafta sezgiler fora sizde! Özellikle bol bol rüya görebilirsiniz, rüyalarınız sizleri etkileyecek özel semboller içerebilir. Ve bu yeni ayın bir olası etkisi de, zihinsel farkındalıktır! Daha önce belki de sürekli gözünüzün önünde olan bir şeyi artık birdenbire çok daha net bir şekilde görebilir, olaylara farklı pencerelerden bakabilirsiniz. 20 Nisan tarihinde Güneş'in boğa burcuna geçişi ile birlikte sizlerin dönemi başlamış oluyor. Yeni girişimler, hedeflere ilerleme, harekete geçme, hayatınızda yeni bir şeyler katmak için uygun zamanlar. Bu yeni başlangıçlarınız özellikle finansal anlamda size olumlu geri dönüşleri olacak, spot ışıkları sizin üzerinizde! Dikkatleri rahatlıkla üzerinize toplayabileceksiniz. 25 Nisan'da Akrep burcunda bir parçalı ay tutulması meydana gelecek. İlişkiler için tamam mı devam mı? sorusuna yanıt aranacağı zamanlar, hem özel hem de i önemli iş ilişkileri kurulabilir. Kötü giden ilişkiler ise tutulmaların desteği ile bitebilir. Yuva, aile, yer değiştirme, taşınma koşulları ile ilgili de beklenmedik, ani, sürpriz gelişmeler yaşanabilir. İlişkilerle ilgili stresli zamanlar dikkat. Özellikle ikili ilişkilerde para, finans ile ilgili konular büyük gerginlikler yaratabilir.

İkizler ve Yükselen İkizler;

10 Nisan'da ise Koç burcunda bir yeni ay meydana gelecek; Bu çok güçlü bir yeni ay olacak çünkü işin içinde Uranüs var. Bu yeni ay dönemi özellikle arkadaşlıklar, dostluklar alanınızda etkin olacak. Onlarla hızlıca ortaklaşa bir takım işlere girişebilirsiniz, farklı, daha önce hiç girmediğiniz ortamlara girebilir, yenilikçi, sıra dışı, orijinal kişilerle tanışabilir, yaşamınıza dâhil edebilirsiniz. Özellikle sosyal medya üzerinden irtibat halinde olduğunuz kişilerle görüşebilir, bir araya gelebilirsiniz. Bu yeni ayın sizin burcunuz üzerinde oldukça keyifli, süper etkileri olacaktır! 20 Nisan itibari ile Güneş'in boğa burcuna geçişi bu hızlı ve aksiyon dolu geçirdiğiniz son 2-3 ayın acısını çıkartmanız adına dinlenmek için harika fırsatlar bulabileceksiniz. Önümüzde ki 1 ay hayatınızda ki gelişmeleri ağırdan almak, yavaş hareket etmek, içe kapanmak ideal olacaktır. Bu dönem biraz daha içinize dönerek kendinizi tartabilir, ne yöne doğru gittiğiniz konusunda öz eleştiri yapabilirsiniz. Ego ve kimliğiniz hayatınızda 2. plana itilebilir. Tabi bir diğer olası etkisi de tembelliğe biraz daha prim vermek ve uyku düzeninizi bozmakta olabilir. 25 Nisan'da Akrep burcunda bir parçalı ay tutulması meydana gelecek; Gizli, saklı bazı bilgiler ve haberler ortaya çıkabilir, iş ve çalışma koşullarınızda bir değişim, gelişmeler meydana gelebilir, bu daha fazla çalışmanız, yorulmanız anlamına geliyor. Bu yüzden sağlığa dikkat, özellikle bel bölgesi, uyluk kısmına. Diyet veya spora başlayabilir, sağlıkla ilgili uzmandan danışmanlık alabilirsiniz.

Yengeç ve Yükselen Yengeç;

10 Nisan'da ise Koç burcunda bir yeni ay meydana gelecek. Bu yeni ay sizin özellikle kariyer alanınızda oldukça etkin olacak! Eğer iş arıyorsanız önümüzde ki 10 günlük süreci iyi gözlemleyin ve değerlendirin, sürpriz, beklenmedik ani iş teklifleri gelebilir, geçmişte yaptığınız başvurulardan geri dönüşler alabilirsiniz. Bunun yanı sıra iş ile ilgili kendiliğinden gelişen bir seyahate de çıkmanız gerekebilir. İşin içinde Uranüs olduğundan çok farklı, sıra dışı bir iş teklifi, proje teklifi de alabilirsiniz. Ama her halükarda bu yeni ay size iş ve kariyerinizi ilişkilendiren konularda başarı getirecektir! 20 Nisanda Güneş'in Boğa burcuna geçişi ile beraber önümüzde ki 1 ay boyunca odak noktanız sosyal ilişkileriniz, arkadaşlıklarınız, dahil olduğunu sosyal gruplar olacak. Daha hareketli, yardımlaşmanın esas olduğu bir süreç olacak sizler için. Kimliğinizi bu alanlarda çok daha rahat bir şekilde ortaya koyabileceksiniz. 25 Nisan'da Akrep burcunda bir parçalı ay tutulması meydana gelecek; aşk ve çocuklarla ilgili konular ön planda. Özel ilişkilerde güç, iktidar savaşı zaman zaman zor duruma düşürebilir, yalnız Yengeç burçları için oldukça romantik günler kapıda. Çocuk sahibi olmayı düşünenler çalışmalar yapabilirler. Finansal anlamda sürpriz harcamalara karşı dikkatli olmakta fayda var.

Aslan ve Yükselen Aslan;

10 Nisan'da ise Koç burcunda bir yeni ay meydana gelecek. Yeni ay size planlanmamış, ani, sürpriz bir yolculuğa çıkmanıza neden olabilir! Ya da sosyal medya üzerinde beklenmedik bir sürpriz, bir olay ile de karşılaşabilirsiniz kendinizle ilgili. Yine bu yeni ay zamanı eğer bir hukuksal konunuz, davanız varsa ise artık sonuçlanacağına işaret edebilir. Uluslararası ilişkiler, ithalat-ihracat vb. konulardan yana da şansınız oldukça açık. Bu hafta pazarlama, reklam, pr. çalışmaları içinde mükemmel bir hafta olacak sizler için. 20 Nisanda Güneş'in boğa burcuna geçişi ile birlikte önümüzde ki ay odak noktanız iş ve kariyerinizi ilgilendiren konular olacaktır. Kendinizi, kimliğinizi bu konularda çok daha rahat ve net bir şekilde ortaya koyabileceksiniz. İş arıyor iseniz bu bir aylık süreci iyi değerlendirmenizi tavsiye ederim. Yine üstlerle ilişkiler, onlardan destek almak çok daha kolay olacaktır. Hareketleriniz ve tavırlarınızda göz önünde olacaksınız. Çalışanlar ise terfi gibi durumlar ortaya çıkabilir. Aynı gün Venüs Koç burcuna giriş yapacak, özellikle iş hayatınıza ilişkin konular için kadınlarla daha çok bir araya gelebilirsiniz. Yine keyifli seminerlere katılabilirsiniz. 25 Nisan'da Akrep burcunda bir parçalı ay tutulması meydana gelecek; yuva, aile, yer değiştirme, taşınma, tadilat, gayrimenkul alım-satım konuları ön planda. Bu işlerle ilgilenirken zaman zaman stres ve baskı altında hissedebilirsiniz. Özellikle iş ve kariyerinizi ilişkilendiren konularda güç çekişmelerine dikkat.

Başak ve Yükselen Başak;

10 Nisan'da ise Koç burcunda bir yeni ay meydana gelecek. Bu yeni ay, banka hesapları, muhasebe konuları, borçlar, primler, ödemeler, krediler, başkalarının maddi kaynakları ile ilgili konular üzerinde etkin olacaktır. Bu hafta bankanızda, kredi kartınızda, hesaplarınızda beklenmedik sürpriz bir takım minik sorunlar meydana gelebilir, bunun yanı sıra bu hafta umduğunuz veya istediğiniz maddi olanak ve koşullara çok daha hızlı bir şekilde ulaşabileceksiniz. Elinizde, sürpriz, beklenmedik havadan bir miktar para da geçebilir, bu önümüzde ki 10 günlük süreci dikkatlice gözlemlemenizi öneririm. Özellikle finansal açıdan. 20 Nisan'da Güneş'in boğa burcuna geçmesi ile birlikte önümüzde ki 1 aylık süreçte odaklanacağınız konular, seyahatler, eğitim, seminer, tanıtım, reklam, pazarlama ile ilgili konular olacaktır. Bu bir aylık süreçte konumunda iyi, bilgili ve güçlü kişilerden önemli ve güzel destekler alabilirsiniz. Algılarınız açılabilir, rüyalarınız haber verici nitelikte olabilir. Felsefe, din gibi konulara karşı ilginiz artabilir. Bu bir ay hayatınıza yeni bilgiler katma, yeni bir şeyler öğrenmek için oldukça ideal olarak gözükmekte. 25 Nisan'da Akrep burcunda bir parçalı ay tutulması meydana gelecek; Beklenmedik, sürpriz, ani seyahatler gündeme gelebilir fakat bu seyahatlerde özellikle gecikmelere, eşya kayıplarına dikkat. İletişim evinizde gerçekleşecek olan bu tutulma internetle ilgili önemli başlangıçlara işaret edebilir, web sitesi yaptırabilir, blog oluşturabilir, her türlü iletişim kanalı ile aktif bir şekilde iç içe olmanız gerekebilir. Yine kardeşlerinizle ilgili önemli mevzular gündeme gelebilir. Taşınma, yer değiştirme, tadilat, ev ile ilgili konular bu tutulma sürecinde ilgilenmeniz gereken konular arasında yer alabilir.

Terazi ve Yükselen Terazi;

10 Nisan'da ise Koç burcunda bir yeni ay meydana gelecek. Bu hafta bir nevi sizin için rekabet haftası olabilir, karşınızda ki kişilerle ilişkilerde gerginlikler, tuhaf anlaşmazlıklar meydana gelebilir. Bunu yanı sıra sürpriz ortaklık, iş teklifleri de gelebilir sizlere. Partnerinizin veya eşinizin kariyer yaşamında beklenmedik, ani, sürpriz değişimler gelişmeler de oluşabilir. Bu hafta özellikle ilişkisi olanlar bir parça dikkat, partneriniz biraz huysuz ve sinirli olabilir, alttan almaya özen göstermenizde yarar var bana göre. Ani ilişkiler başlayabilir, aniden bitebilir, sürpriz bir şekilde evlenme kararı alabilirsiniz, evli olanlar birden boşanmanın eşiğine gelebilir, bu yeni ay biraz ilginç. 20 Nisanda Güneş Boğa burcuna geçecek ve önümüzde ki 1 ay boyunca odaklanacağınız ve kendinizi ortaya koyacağınız konular finans, ödemeler, primler, krediler, burslar, alacak verecekler, banka, muhasebe ile ilgili konular olmaya başlayacaktır. 25 Nisan'da Akrep burcunda bir parçalı ay tutulması meydana gelecek; finansal konular ön planda. Bütçenizi yeniden değerlendirmeli, gelir-gider dengenizi iyi belirlemeniz gerekiyor. Eğer kişisel haritalarınızda tutulmanın düştüğü yer ve kurduğu kontaklar iyi ise, sürpriz, beklenmedik kazançlarla karşılaşabilirsiniz. Beklenmedik kazançları yanı sıra yine ani giderler de gündeme gelebilir. Yeni kazanç kapıları elde etmek için çalışmalar yapabilirsiniz. Özellikle mesleki anlamda destekleyici etkiler devrede olacak.

Akrep ve Yükselen Akrep;

10 Nisan'da ise Koç burcunda bir yeni ay meydana gelecek. Çok hızlı, etkin ve süper yoğun bir çalışma süreci sizleri bekliyor. Beklenmedik aniden gelişen projelerin içinde bulabilirsiniz kendinizi ve yeni iş teklifleri alabilirsiniz. Bunun yanı sıra bu hafta özellikle tanıtım, reklam, pr., halkla ilişkiler çalışmaları içinde oldukça uygun bir hafta. Yalnız bu yeni ay sağlığınızı ilgilendiren bölgede olacağından ve işin içinde Koç enerjisi olacağından dolayı, öncelikle kazalara karşı biraz daha açık olabilirsiniz, dikkatli olmanızda yarar var. Özellikle tansiyon problemi olanların biraz daha sağlıklarına dikkat etmelerinde yarar var. Bu yeni ay yaşamınıza spor gibi bir aktiviteyi de dâhil edebilir. Genel anlamda güzel olmakla beraber sağlıkla ilgili konular açıkçası benim bir parça kafamı karıştırdı. 20 Nisanda Güneş'in boğa burcuna geçişi ile beraber önümüzde ki 1 ay odaklanacağınız konular, partneriniz ve ortaklıklarınızı ilgilendiren konular olacaktır. Bazılarını söz, nişan, evlilik için adım atabilir, önemli ortaklıklar kurmak için teklifler alabilirsiniz. Yalnız olanlar için aslında şanslı bir süreç gibi gözükmekte. 25 Nisan'da Akrep burcunda bir parçalı ay tutulması meydana gelecek; Bu tutulma sizin burcunuzda olacağı için çok daha fazla öneme sahip. Öncelikle fiziki görünümünüz ve sağlığınızı ilgilendiren konular devrede. Bunun yanı sıra, ortağınız, partneriniz veya evli olduğunuz kişi ile ilgili stres yaratan, gerginliklerden uzak durmakta fayda var. İş ve kariyerinize ilişkin özellikle sürpriz, beklenmedik ani gelişmelere tanıklık edebilirsiniz. İletişimle ilgili sorunlar, gecikmeler, teknolojik aletlerle aranız pek iyi olmayabilir.

Yay ve Yükselen Yay;

10 Nisan'da ise Koç burcunda bir yeni ay meydana gelecek. Bu yeni ay zamanı süper renkli, farklı, orijinal konular üzerine eğilebilirsiniz. Bunun yanı sıra yaratıcılık gerektiren sanat vb. konularla yakından ilgilenebilir, yaşamın daha eğlenceli, sizi memnun edici taraflarına yönelebilirsiniz. Bunun yanı sıra bu yeni ay aslında sizin aşk evinizde meydana gelecek. Fakat! Eğer bir partneriniz yok ise oldukça flörtöz olabileceksiniz, birden fazla kişi ile görüşebilir, yemeklere çıkabilir, randevulaşabilirsiniz. Ya da yıldırım hızı ile yaşamınıza çat diye biri girebilir! 20 Nisanda Güneş'in Boğa burcuna geçişi ile beraber, 1 ay boyunca odaklanacağınız konular, iş ve çalışma koşullarınız, sağlığınızı ve günlük işlerinizi ilgilendiren konular olacaktır. Özellikle iş arayanlar bu dönem türlü görüşmelere gidebilirler, sağlıkları ile ilgili bir check-up'tan geçebilirler, diyet veya spora başlayabilirler. Çalışan arkadaşları çok daha yoğun bir iş temposu beklemekte, kendilerini şimdiden hazırlasınlar. 25 Nisan'da Akrep burcunda bir parçalı ay tutulması meydana gelecek; hayatınızda kontrol edemediğiniz veya öngöremediğiniz durumlar ortaya çıkabilir, özellikle risklerden uzak durmak finansal anlamda risklere girişmek için uygun zamanlar değil. Bu tutulma zamanında yakın çevrenizden birine veya bir arkadaşına önemli bir yardım ve destekte bulunmanız gerekebilir. Hisleriniz kuvvetlenebilir, rüyalar ve bilinçaltı konuları ile ilgilenebilirsiniz.

Oğlak ve Yükselen Oğlak;

10 Nisan'da ise Koç burcunda bir yeni ay meydana gelecek. Bu yeni ay zamanı yaşadığınız yeri, evi, şehri değiştirmek isteyebilirsiniz hatta bununla ilgi araştırmalar, görüşmeler yapabilirsiniz. Yeni ev almak, satmak, bununla ilgili de gelişmeler meydana gelebilir. Aslında bence bu yeni ay birazda sizlerin geleceğinizle ilgili olan hedeflerinizi yeniden gözden geçirmenize ve yeni aksiyonlar almanıza da neden olabilir. Yaşamınızda memnuniyetsiz olduğunuz alanları belirleyip bunları düzeltmek için girişimlerde de bulunabilirsiniz. Belki de kariyer planınızda bir takım değişikliklere ihtiyacınız vardır? 20 Nisanda Güneş'in Boğa burcuna geçişi ile beraber, 1 ay boyunca odaklanacağınız konular; eviniz, yuvanız, ailenizle ilgili konular olacaktır. İleriye yönelik neler yapmak isteyeceğini düşünebilir, planlar yapabilirsiniz. Bu dönem alacağınız ve uygulamaya koyacağınız kararların meyvelerini 6 ay sonra almaya başlayacaksınız. 25 Nisan'da Akrep burcunda bir parçalı ay tutulması meydana gelecek; sosyal çevre ve arkadaşlıklar ön planda, yeni sosyal çevreler içine girebilir, arkadaşlarınızla beraber ortak projeler veya destekler sayesinde finansal kazanımlarınızı arttırmanın yollarını arayabilirsiniz. Özellikle aşk ve çocuklarla ilgili ilişkilerde gerginliklere ve stresli zamanlara dikkat. Hayatınıza yeni insanlar katılabilir bazıları ise ayrılabilir.

Kova ve Yükselen Kova;

10 Nisan'da ise Koç burcunda bir yeni ay meydana gelecek. Bu yeni ay haftası, oldukça keyifli ve belki de biraz maceranın da ön planda olabileceği bir tatil planı yapmanıza olanak sağlayabilir! Ya da bu hafta trafikte özellikle dikkatli olmanızı önerebilirim, hız yüzünden, dikkatsizlikten minik sorunlar ortaya çıkabilir. Bunun yanı sıra bu hafta bazı sözleşmeler, imza gerektiren konular ortaya çıkabilir . Yakın çevreniz ve onların sorunları ile daha yakından ilgilenmeniz gerekebilir, kardeşinizin kariyer yaşamında sürpriz bir değişim meydana gelebilir. 20 Nisanda Güneş'in Boğa burcuna geçişi ile beraber, 1 ay boyunca odaklanacağınız konular; eviniz, yuvanız, ailenizle ilgili konular olacaktır. İleriye yönelik neler yapmak isteyeceğini düşünebilir, planlar yapabilirsiniz. Bu dönem alacağınız ve uygulamaya koyacağınız kararların meyvelerini 6 ay sonra almaya başlayacaksınız.25 Nisan'da Akrep burcunda bir parçalı ay tutulması meydana gelecek; iş ve kariyer konuları ön planda. Kariyeriniz ile ilgili bir kavşaktan geçebilirsiniz, önemli gelişmeler kapınızda. Ev iş arasında ki dengeyi iyi kurmalı, yer değiştirme, taşınma, tadilat gibi konularla ilgilenmeniz gerekebilir. Ortağınızın, partnerinizi veya eşinizin finans konuları ile ilgili sürpriz gelişmeler yaşanabilir.

Balık ve Yükselen Balık;

10 Nisan'da ise Koç burcunda bir yeni ay meydana gelecek. Bu yeni ay zamanı maddi açıdan sizi destekleyici olacaktır! Terfi, daha iyi imkânları olan iş görüşmeleri arayışları, para ile ilgili sürpriz bir gelişme, beklenmedik fırsatlar meydana gelebilir. Daha fazla para kazanmanız için gezegenler yoğun bir şekilde çalışmakta! Bunun yanı sıra bu hafta aynı şekilde ihtiyaçlarınız ve harcamalarınızda artabilir, ekstralar yaşamınızda daha çok belirebilir bütçenizi yine de denetim altında tutmanızda yarar var. 20 Nisanda Güneş'in Boğa burcuna geçişi ile beraber 1 ay boyunca iletişim, eğitim, seyahat, kardeş ve komşularınızla ilişkileriniz ön planda olmaya başlayacak. Yeni bir eğitim ve kursa başlamak, yeni şeyler öğrenmek için harika bir zaman dilimi. 25 Nisan'da Akrep burcunda bir parçalı ay tutulması meydana gelecek; Hukuksal konular, idealleriniz, yabancılarla ilişkiler, ticaret konuları ön planda. Yönetici pozisyonunda ki, isim yapmış, hatırı sayılır kişilerle ilişkilere dikkat, bir süredir değiştirmek istediğiniz hayatınızı değiştirebilmek için fırsatlar yakalayabilirsiniz. Yurt dışı ile ilgili işler veya kişilerle ilgili önemli gelişmeler gündeme gelebilir.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Kadın Nisan Ayında Burcunuzu Neler Bekliyor? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Sakarya Girişimci Kadınlar Derneği Panayırında El Emeği Ürünler Satışa Çıktı
    12:37 Sakarya Girişimci Kadınlar Derneği Panayırında El Emeği Ürünler Satışa Çıktı

    Sakarya Girişimci Kadınlar Derneği tarafından düzenlenen panayırda, 340 girişimci kadın tarafından üretilen el emeği ürünler ramazan çadırında satışa sunuldu. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Yavuz Selim Kıran'ın da ziyaret ettiği çadırda, kadın girişimcilerle sohbet edildi. Dernek başkanı Nagihan Aygün, vatandaşlardan girişimci kadınlara destek olmalarını istedi ve çadırda kıyafetlerden banyo malzemelerine kadar birçok ürünün bulunduğunu belirtti. Girişimci kadınlar ise elde ettikleri gelirle ev ekonomisine katkıda bulunduklarını ve müşterilerden olumlu geri dönüşler aldıklarını ifade etti.

  • Adıyaman Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü'nden Gazze'ye 10 Bin Zıbın Takımı
    12:21 Adıyaman Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü'nden Gazze'ye 10 Bin Zıbın Takımı

    Adıyaman Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü'nde görevli usta öğreticiler, Gazze'deki bebekler için 10 bin zıbın takımı üretti. İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tosun, takımların Mersin üzerinden Gazze'ye gönderileceğini belirtti.

  • Tokat Alpudere Köyünde Kadınlar İçin Dikiş Nakış Kursu Açıldı
    11:21 Tokat Alpudere Köyünde Kadınlar İçin Dikiş Nakış Kursu Açıldı

    Tokat'a 71 kilometre uzaklıkta bulunan Alpudere köyünde, telefon hattı çekmemesi nedeniyle kadınlar evde sıkılıyordu. Köy muhtarı, kaymakam ve ilçe halk eğitim merkezi ile görüşerek dikiş nakış kursu açılmasına karar verdi. Ev işlerini tamamlayan kadınlar, köy konağında açılan kursa katılarak vakitlerini değerlendiriyor. Kurs kapsamında, tahta baskılar ile kumaşları boyama, dikiş ve nakış gibi el işleri öğretiliyor. Kursiyerler, istedikleri her türlü ürünü geliştirme imkanı buluyor.

  • Ankara Büyükşehir Belediyesi Öğrenci Çalışma İstasyonlarına Yeni Alanlar Ekliyor
    10:40 Ankara Büyükşehir Belediyesi Öğrenci Çalışma İstasyonlarına Yeni Alanlar Ekliyor

    Ankara Büyükşehir Belediyesi, ODTÜ Metro İstasyonu'nda hizmete açtığı Öğrenci Çalışma İstasyonları'na yeni alanlar ekliyor. YHT Gar, Meteoroloji ve Kolej İstasyonları'nda 3 yeni çalışma alanı hizmete açıldı.

  • Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su Hayal Garip, eski sevgilisi tarafından şiddete maruz kaldığını açıkladı
    09:51 Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su Hayal Garip, eski sevgilisi tarafından şiddete maruz kaldığını açıkladı

    Çocuklar Duymasın dizisinde Duygu rolünü oynayan Hayal Garip, eski sevgilisi Serkan K.'dan şiddet gördüğünü itiraf etti. 2 çocuk annesi oyuncu, "Hakaret, iftira ve dayak. Aylar süren döngüden güç bela çıktım. Bugün davamız var" dedi.

  • Bozkurt'ta Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi Açıldı
    27 Mar Bozkurt'ta Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi Açıldı

    Bozkurt Belediye Başkanı Bilsen Çelik, Bozkurt'ta kadına yönelik yatırımların devam ettiğini belirterek, Bozkurt Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi binasının açılışını gerçekleştirdi.

  • Mahmut Tuncer'in kızı Gizem Tuncer: Yanımda çulsuz birini istemem
    27 Mar Mahmut Tuncer'in kızı Gizem Tuncer: Yanımda çulsuz birini istemem

    Mahmut Tuncer'in kızı Gizem Tuncer, Haberler.com stüdyosunda yaptığı açıklamada, hayatına girecek erkeğin ekonomik durumunun kendisine denk olması gerektiğini söyledi. Gizem Tuncer, "Zengin biri gelip kendi cebine para koyamaz, herkes kendine yetebilmeli" dedi.

  • Yalova Belediyesi, okuma yazma kurslarına katılan kadınlardan bilgisayar kursu talebi aldı
    27 Mar Yalova Belediyesi, okuma yazma kurslarına katılan kadınlardan bilgisayar kursu talebi aldı

    Yalova Belediyesi tarafından açılan kurslara katılan 50 kadın, Belediye Başkanı Mustafa Tutuk'a yazdıkları mektuplarla bilgisayar kursu talebinde bulundu. Yalova genelinde açılan kurslara yoğun ilgi gösteren kadınlar, çeşitli alanlarda eğitim alarak önemli kazanımlar elde ediyor. Belediye Başkanı Tutuk, kadınların okuma yazma sorununu çözmelerinden dolayı mutlu olduğunu belirtti ve taleplerini değerlendireceklerini söyledi.

  • Elazığ'da Kadınlar Hayallerini Gerçekleştirmek İçin Kuaförlük Kursuna Katılıyor
    27 Mar Elazığ'da Kadınlar Hayallerini Gerçekleştirmek İçin Kuaförlük Kursuna Katılıyor

    Elazığ'da kendi iş yerini açmak veya başka bir yerde işe girerek aile ekonomilerine katkı sağlamak isteyen kadınlar, Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü bünyesinde açılan kuaförlük kursunda eğitim görüyor. Kursiyerler, saç kesimi, makyaj, boya gibi birçok alanda eğitim alarak hayallerini gerçekleştirmek için çaba sarf ediyor. Kurs sonunda milli eğitim onaylı belge alan kadınlar, kendi iş yerlerini açma veya ustalık sınavına girme hakkı kazanıyorlar.

  • Düzce'de Kooperatif Kuran Kadınlar Organik Sabunları Türkiye Geneline Satıyor
    27 Mar Düzce'de Kooperatif Kuran Kadınlar Organik Sabunları Türkiye Geneline Satıyor

    Düzce'de kooperatif kuran girişimci kadınlar, yenilebilir yağları kullanarak ürettikleri organik sabunları, İstanbul ve Ankara başta olmak üzere Türkiye'nin birçok iline satıyor. Gölyaka ilçesinde ev hanımı, öğrenci ve arıcı 3 kadın, oyuncak, el işi ve bal mumu üretimindeki maharetlerini geliştirmek için 3 yıl önce kooperatifleşmeye karar verdi. Kadın girişimciler, ev hanımı 4 arkadaşlarının daha desteğini alarak 2021'de 7 ortaklı Gölyaka Kadın Kooperatifi'ni kurdu. Kovid-19 salgını döneminde insanların organik ürünlere yöneldiğini fark eden girişimciler, faaliyet alanlarına organik sabun üretimini de ekledi.


Advertisement