Niyaz Usta'nın Öğrencileri Antalya'dan Kardeşlerini Ağırladı - Son Dakika
Yerel

Niyaz Usta'nın Öğrencileri Antalya'dan Kardeşlerini Ağırladı

Niyaz Usta\'nın Öğrencileri Antalya\'dan Kardeşlerini Ağırladı

Niyaz Usta İlkokulu öğrencileri, "Uzakta olmayalım, birbirimizi tanıyalım" projesi kapsamında Antalya'nın Aksu ilçesinden gelen kardeş okulun öğrencilerini 2 gün boyunca ağırladı Öğrenciler Mevlana Müzesi, Çatalhöyük, Torku Fabrikası ve 80 Binde Devri Alem Parkı'nı gezdi, mektup arkadaşlarıyla vakit geçirdi.

26.05.2014 13:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya'nın yıldızı parlayan okullarından Niyaz Usta İlköğretim Okulu öğrencileri, "Uzakta olmayalım, birbirimizi tanıyalım" projesi kapsamında, Antalya'nın Aksu ilçesinden kardeş okul öğrencilerini ağırladı.

4-C sınıfı öğretmeni Ayşe Pulat'ın organizatörlüğünde geçen yıl Kasım ayında aynı proje kapsamında, Niyaz Usta İlkokulu Okulu Müdürü Murat Koçak'ın da katılımıyla yaklaşık 20 öğrenci ile velileri, Antalya'nın Aksu ilçesindeki kardeş okulları Çalkaya 75. Yıl İlköğretim Okulunu ziyaret etmişti. Konyalı öğrenciler, ilk kez karşılaştıkları mektup arkadaşlarıyla 2 gün boyunca Antalya'daki tarihi ve turistik yerleri gezmişti.

Şimdi de Antalya Aksu Çalkaya 75. Yıl İlköğretim Okulu öğrencileri, öğretmenleri ve aileleriyle Konya'ya ziyarette bulundu, kardeş okulları Niyaz Usta İlkokulunun konuğu oldu.

Niyaz Usta İlkokulu 4-C Sınıfı Öğretmeni Ayşe Pulat, Antalya'dan gelen kardeş okul öğrenciyle ilk gün Mevlana Müzesi ve İstiklal Harbi Şehitlik Abidesi'nin ardından, içinde hareket eden dinazor maketlerinin bulunduğu 80 Binde Devri Alem Parkı'nı gezdiklerini söyledi. İkinci gün ise Çumra Torku Fabrikası, Çatalhöyük ve Akyokuş Tesisleri'nin ziyaret edildiğini anlatan Pulat, şunları kaydetti:

"Eminim tüm öğrencilerimin artık Antalya'da bir kardeşi onların da Konya'da bir aileleri var. Bu projeyle Konya'da bir ilki başarmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bizi bu projede destekleyen başka Okul Müdürümüz Murat Koçak olmak üzere, okul kurucumuz Sayın Mücahit Ildırar ile ulaşımda, gezi yerlerindeki desteklerinden dolayı başta Nurullah Osmanlı olmak üzere Konya Büyükşehir Belediyesine, bizi misafir eden Konya Torku yetkililerine, değerli katkılarından dolayı Yasemin Özgen ve okulumuz öğretmenlerine, değerli velilerime ve öğrencilerime sonsuz şükranlarımı sunuyor ve teşekkür ediyorum." - Konya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Niyaz Usta'nın Öğrencileri Antalya'dan Kardeşlerini Ağırladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement