Nazilli'deki Cinayetin Şüphelileri Adliyeye Sevk Edildi - Son Dakika
Güncel

Nazilli'deki Cinayetin Şüphelileri Adliyeye Sevk Edildi

Nazilli\'deki Cinayetin Şüphelileri Adliyeye Sevk Edildi

Aydın Nazilli'de 'Niye bakıyorsun' diyerek başlayan ve 2 kişinin ölümü ile sonuçlanan kavganın cinayet zanlısı emekli polis memuru ile şüpheliler adliyeye çıkarıldı.

09.09.2014 18:09  Güncelleme: 18:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın'ın Nazilli ilçesinde 'Niye bakıyorsun' diyerek başlayan ve 2 kişinin ölümü, 2 kişinin de yaralanmasıyla sonuçlanan kavganın cinayet zanlısı emekli polis memuru ile şüpheliler adliyeye çıkarıldı.

Nazilli merkez Pınarbaşı Mahallesi'nde kahvehane işleten emekli polis memuru M.T. (63) ile oğlunu geçen yıl yaralayan kişiler arasında dün gece çıkan kavgada Uğur Karademir ve Şefik Kaçmaz (19) hayatını kaybetmiş, Okay O. ile M.T'nin oğlu O.T. ise yaralanmıştı. Olayla ilgili olarak M.T. ve oğlu O.T. ile birlikte olay yerine geldikleri otomobille kaçmaya çalışan Ü.D. (26) gözaltına alınmıştı.

"PİŞMAN DEĞİLİM"

İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin yoğun güvenlik önlemi altında Nazilli Devlet Hastanesi'nde sağlık raporu alan zanlı M.T., oğlu O.T. ile kavgaya karıştığı ileri sürülen araç sürücü Ü.D. parmak izi vermelerinin ardından Nazilli Adliyesine sevk edildi. Yedi emniyet aracı ile yoğun güvenlik önlemi altında adliyeye çıkarılan iki kişinin ölümüne neden olan zanlı M.T., adliye girişinde gazetecilerin "Pişman mısınız?" sorusuna, "Hayır pişman değilim. Eğer ben vurmasaydım, onlar oğlumu öldürecekti. Geçen yıl ağır yaralamışlardı. Bu kez öldürmelerine izin vermedim" ifadelerini kullandı.

Olayda yaralanan oğul O.T. ise, "Babam beni korumaya çalıştı. Beni öldürmek için kahvehaneye girdiler. Yaraladılar ve babam yetişti ama bu kez üzücü bir olay yaşadık" şeklinde konuştu. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Nazilli'deki Cinayetin Şüphelileri Adliyeye Sevk Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • mustafa: helal olsun sana amca 0 0 Yanıtla

Advertisement