Nizip'te 19 Mayıs Bayramı Coşkusu - Son Dakika
Yerel

Nizip'te 19 Mayıs Bayramı Coşkusu

Nizip\'te 19 Mayıs Bayramı Coşkusu

Nizip’te 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı coşkulu bir şekilde kutlandı.

19.05.2015 15:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Nizip'te 19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı coşkulu bir şekilde kutlandı.

Tören, protokol üyeleri, okul müdürleri ve öğrencilerin bayrak ve flamalarıyla Nizip Cumhuriyet meydanından Nizip Kültür Parkına doğru gerçekleştirdikleri Gençlik Yürüyüşü ile başladı. Daha sonra Atatürk Anıtı'na, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Ömer Faruk Yakar tarafından çelenk sunulmasının ardından, saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

Törende konuşan Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Yakar, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramının önemine değinerek, "Biliyoruz ki, sizler Türk Milletinin geleceği, yarınlarımızın teminatısınız. Yarınların sorumluluğunu üstlenebilecek şekilde nitelikli, bilgili ve idealist insanlar olarak yetişmeniz için bizler elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz" dedi.

Daha sonra öğrenciler tarafından günün önemi ile ilgili şiirlerin okunması ve halk oyunları ekibinin folklor gösterisi ile devam eden tören, ilçe genelinde yapılan spor müsabakaları ile Gençlik Haftası atletizm yarışlarında dereceye girenlerin protokol tarafından ödüllerinin verilmesi ile sona erdi. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Nizip'te 19 Mayıs Bayramı Coşkusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement