Nizip?te 2?inci Kattan Atlayan Kişi Ağır Yaralandı - Son Dakika
Güncel

Nizip?te 2?inci Kattan Atlayan Kişi Ağır Yaralandı

Nizip?te 2?inci Kattan Atlayan Kişi Ağır Yaralandı

Nizip'te 2'inci kattan atlayan kişi ağır yaralandı Gaziantep'in Nizip İlçesi'nde, psikolojik sorunları bulunan ve sinir krizi geçirerek 2'nci kattaki evinin penceresinden eşya attıktan sonra kendisi de atlayan Ali A. ağır yaralandı.

24.11.2015 16:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Nizip'te 2'inci kattan atlayan kişi ağır yaralandı

Gaziantep'in Nizip İlçesi'nde, psikolojik sorunları bulunan ve sinir krizi geçirerek 2'nci kattaki evinin penceresinden eşya attıktan sonra kendisi de atlayan Ali A. ağır yaralandı.

Olay, öğleden sonra Saha Mahallesi'nde meydana geldi. Psikolojik sorunları bulunduğu öne sürülen 2 çocuk babası Ali A. iddiaya göre, sinir krizi geçirerek evdeki kanepe ve bazı eşyayı attı. Bu sırada intihar edeceğini de söyleyen Ali A.'yı görenler durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi.

İhbar üzerine bölgeye gelen polis ekipleri çevrede önlem alırken, pencereden sarkarak yanına yaklaşılmasını engelleyen Ali A., bir süre sonra kendisini boşluğa bıraktı. 2'nci kattan evin avlusuna düşerek ağır yaralanan Ali A., hazır bekleyen sağlık görevlilerinin ilk müdahalesinin ardından Nizip Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Ali A., acil serviste yapılan kontrolde hayati tehlikesi bulunduğu saptanınca ambulansla Gaziantep'e sevk edildi.

Ali A.'nın daha önce de intihar girişimlerinde bulunduğu öğrenilirken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Nizip?te 2?inci Kattan Atlayan Kişi Ağır Yaralandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement