Nizip'te "Bir İş Adamının Biyografisi" Konulu Konferans Gerçekleştirildi - Son Dakika
Yerel

Nizip'te "Bir İş Adamının Biyografisi" Konulu Konferans Gerçekleştirildi

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) "Nizip Yerleşkesi Çarşamba Eğitim Konferansları" kapsamında Mehmet Cankesen (Dürümcü Emmi) tarafından "Bir İş adamının Biyografisi" konulu konferans gerçekleştirildi.

01.12.2011 17:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) "Nizip Yerleşkesi Çarşamba Eğitim Konferansları" kapsamında Mehmet Cankesen (Dürümcü Emmi) tarafından "Bir İş adamının Biyografisi" konulu konferans gerçekleştirildi.

GAÜN'den yapılan açıklamaya göre, "Ülkenin geleceği sizlersiniz bu ülke sizden çok şey bekliyor" diyen Mehmet Cankesen, kendi hayatından kesitler sunarak, doğduğu ve büyüdü zamanlardaki zor hayat şartlarını anlattı.

İstanbul'daki ilk işine yemek fabrikasında çalışarak başladığını belirten Cankesen, 750 kişiye yemek yapan bir firmanın, kendisinin çalıştığı dönemde daha da büyüyerek kapasitesini artırdığını ve yavaş yavaş sefaletten kurtulmaya başladığını ifade etti.

Başarısının çevresi tarafından fark edilmesinin ardından bir lokanta işletmesi için ortak teklif geldiğinden ve zamanla o işletmenin sahibi olduğuna değinen Cankesen, bunları dürüstlük sayesinde kazandığını ve her şeyin başının dürüstlük olduğunu kaydetti.

Daha sonra Nizip Belediye Başkanı Hacı Fevzi Akdoğan, katılımından dolayı Mehmet Cankesen'e plaket takdim etti.

Nizip Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Özaslan ise Belediye Başkanı Hacı Fevzi Akdoğan, Mehmet Cankesen, Lescon Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Erbay ve Nizip Ticaret Borsası Sekreteri Aabdulkadir Gözegir'e çiçek takdim etti.

Konferansa, Nizip İlçe Jandarma Komutanı Çağrı Demiröz, Emniyet Müdürü Mustafa Kantar, Nizip Ticaret Borsası Başkanı Saadettin Akın, Mustafa Altınbaş Engelliler Derneği Başkanı Abdurrezak Pamuk, çok sayıda iş adamı, öğretim üyesi ve öğrenci katıldı.

- GAZİANTEP

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Nizip'te 'Bir İş Adamının Biyografisi' Konulu Konferans Gerçekleştirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement