Nizip'te Evde Yangın Çıktı, 2 Kardeş Öldü - Son Dakika
Güncel

Nizip'te Evde Yangın Çıktı, 2 Kardeş Öldü

Nizip\'te Evde Yangın Çıktı, 2 Kardeş Öldü

Gaziantep'in Nizip İlçesi'nde, evde çıkan yangında 5 yaşındaki işitme ve konuşma engelli Hüseyin Emre ile 3 yaşındaki Hatice Özlem Kaya adlı kardeşler öldü.

18.03.2015 15:03  Güncelleme: 16:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantep'in Nizip İlçesi'nde, evde çıkan yangında 5 yaşındaki işitme ve konuşma engelli Hüseyin Emre ile 3 yaşındaki Hatice Özlem Kaya adlı kardeşler öldü. Ölümü ile yakınlarını şoke eden 2 kardeşin, cesetleri korunmak için girdikleri kanepenin arkasında bulundu.

Olay öğle saatlerinde İstasyon Mahallesi Kerzin Caddesi'nde meydana geldi. 3 çocuk sahibi Meral ve Ali Kaya çifti, sabah saatlerinde birlikte çalıştıkları sabun fabrikasına gitti. Öğle saatlerinde Ali Kaya, kiracı olarak oturduğu 4 katlı binanın ilk katındaki evine gelerek 2'nci sınıf öğrencisi İbrahim Eren Kaya'yı okula bıraktı ve yeniden fabrikaya döndü.

İddiaya göre, ağabeylerinin de gitmesinin ardından Hüseyin Emre ile Hatice Özlem Kaya kardeşlerin yalnız kaldığı evin oturma odasında yangın çıktı. Bilinmeyen bir nedenden çıkan yangın kısa sürede tüm odayı sararken, alevleri gören komşuları durumu itfaiyeye bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin yarım saat süren müdahalesinin ardından yangın söndürüldü. Yangının söndürülmesinin ardından eve giren ekipler, oturma odasındaki kanepenin arkasında 2 kardeşin cesetleriyle karşılaştı.

Cumhuriyet Savcısı tarafından olay yerinde yapılan ilk incelemesinin ardından yaşamını yitiren 2 kardeşin cesetleri, otopsi için Nizip Devlet Hastanesi morguna götürüldü.

İtfaiye ekipleri yangının çıkış sebebini araştırıyor. - Gaziantep

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Nizip'te Evde Yangın Çıktı, 2 Kardeş Öldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement