Nizip'te İşadamı Cinayetine 1 Tutuklama - Son Dakika
Güncel

Nizip'te İşadamı Cinayetine 1 Tutuklama

Nizip\'te İşadamı Cinayetine 1 Tutuklama

Gaziantep'in Nizip İlçesi'nde, fıstık işletme tesisi sahibi Orhan Ayalp'i bıçaklayarak öldürdükten sonra evin mutfağına gömüp üzerine beton döktüğü iddiasıyla gözaltına alınan Suriyeli 2 kardeşten 1'i tutuklandı.

03.10.2015 12:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantep'in Nizip İlçesi'nde, fıstık işletme tesisi sahibi Orhan Ayalp'i bıçaklayarak öldürdükten sonra evin mutfağına gömüp üzerine beton döktüğü iddiasıyla gözaltına alınan Suriyeli 2 kardeşten 1'i tutuklandı.

Geçen pazartesi günü yakınlarının başvurusu üzerine kayıp olarak aranan 3 çocuk babası işadamı Orhan Ayalp, perşembe günü yanında çalışan Suriyeliler'in evinde mutfağa gömülü olarak bulundu. Bıçaklandıktan sonra gömülen ve üzerine beton dökülen Ayalp'in cesedine ulaşan güvenlik güçleri olayla ilgili Suriye uyruklu Hüseyin C. ile kardeşi Hayat C.'yi gözaltına aldı. 2 kardeş sorgulamalarında olayla ilgisi olmadığını öne sürerken, polis cinayetin ardından kaçan Mustafa C., eşi Zennub K. ve eşinin kardeşi olan Abdo K.'nin yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor.

Polisteki sorgu ardından adliyeye sevk edilen Hüseyin C. tutuklanırken, kardeşi Hayat C. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. - Nizipgaziantep

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Nizip'te İşadamı Cinayetine 1 Tutuklama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement