Nizip'te Paralel Operasyonunda Gözaltına Alınan 7 Kişi Adliyeye Sevk Edildi - Son Dakika
Güncel

Nizip'te Paralel Operasyonunda Gözaltına Alınan 7 Kişi Adliyeye Sevk Edildi

Nizip\'te Paralel Operasyonunda Gözaltına Alınan 7 Kişi Adliyeye Sevk Edildi

Nizip'te paralel operasyonunda gözaltına alınan 7 kişi adliyeye sevk edildi Gaziantep'in Nizip İlçesi'nde, Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) operasyonu kapsamında örgüte maddi destek sağlandığı iddiasıyla bir hastaneye yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 7 şüpheli adliyeye sevk edildi.

14.01.2016 14:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Nizip'te paralel operasyonunda gözaltına alınan 7 kişi adliyeye sevk edildi

Gaziantep'in Nizip İlçesi'nde, Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) operasyonu kapsamında örgüte maddi destek sağlandığı iddiasıyla bir hastaneye yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 7 şüpheli adliyeye sevk edildi.

Nizip Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen FETÖ/PDY soruşturması kapsamında, dün akşam Mimar Sinan Mahallesi'ndeki özel bir hastaneye, örgüte maddi destek sağlandığı iddiasıyla arama yapıldı. Hastane yöneticilerinin evlerinde de arama yapan ve bilgisayar kayıtları ile evraka el koyan polis, hastane yöneticisi M.K., genel müdür A.B., başhekim C.K., muhasebe müdürü M.Z.K. ve adı öğrenilemeyen 3 kişiyi gözaltına aldı. Emniyet Müdürlüğü'nde gece boyu sorgulanan 7 şüpheli, işlemlerinin tamamlanmasının ardından polisin aldığı önlemler arasında öğle saatlerinde adliyeye sevk edildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Nizip'te Paralel Operasyonunda Gözaltına Alınan 7 Kişi Adliyeye Sevk Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement