Nizip'te Park Halindeki 3 Otomobil Yandı - Son Dakika
Güncel

Nizip'te Park Halindeki 3 Otomobil Yandı

Nizip\'te Park Halindeki 3 Otomobil Yandı

Gaziantep'in Nizip İlçesi'nde, park halindeki bir otomobilin motor aksamında bilinmeyen nedenle çıkan yangında 2 otomobil kullanılamaz hale geldi.

17.07.2015 21:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantep'in Nizip İlçesi'nde, park halindeki bir otomobilin motor aksamında bilinmeyen nedenle çıkan yangında 2 otomobil kullanılamaz hale geldi. Aynı mahallede öğle saatlerinde Suriye plakalı bir otomobil de yandı.

İlk yangın, öğleden sonra Fatih Sultan Mahallesi'nde meydana geldi. Sahibi henüz belirlenemeyen Suriye plakalı bir otomobilde bilinmeyen nedenle yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiyenin müdahalesiyle söndürülen yangın nedeniyle otomobil kullanılamaz hale geldi.

İkinci olay ise, akşam saatlerinde aynı mahalledeki bir alışveriş merkezinin önünde meydana geldi. Mert Ertürk'ün, alışveriş merkezinin önüne park ettiği 64 SD 181 plakalı otomobilin motor aksamında bilinmeyen nedenle yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen alevler yanında bulunan Abdulkadir Mert'e ait park halindeki 27 Y 5644 plakalı otomobile de sıçradı. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kontrol altına alınarak söndürülen yangın sonrasında her iki araç da kullanılamaz hale geldi. Her iki olayla ilgili başlatılan soruşturma sürdürülüyor. - Nizip

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Nizip'te Park Halindeki 3 Otomobil Yandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement