Nizip'te Seçim Güvenliği Toplantısı - Son Dakika
Yerel

Nizip'te Seçim Güvenliği Toplantısı

Nizip\'te Seçim Güvenliği Toplantısı

7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan 25. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinin Nizip’te huzur ve güven içerisinde geçmesi amacıyla, Nizip Kaymakamı Harun Sarıfakıoğluları Başkanlığında Seçim Güvenliği Toplantısı yapıldı.

20.03.2015 17:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan 25. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinin Nizip'te huzur ve güven içerisinde geçmesi amacıyla, Nizip Kaymakamı Harun Sarıfakıoğluları Başkanlığında Seçim Güvenliği Toplantısı yapıldı.

Toplantıda seçim öncesi alınacak güvenlik tedbirleri, siyasi partilerin yapacakları propaganda çalışmaları, seçimle ilgili genel esaslar ve Yüksek Seçim Kurulu'nun almış olduğu kararlar değerlendirildi. Seçimlerin huzur ve güven ortamında gerçekleştirilmesine yönelik alınacak olan tedbirler ile seçim süreci konusunda değerlendirmelerin yapıldığı toplantıda İlçe Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Büro Amiri Şamil Tekel tarafından sunumlar gerçekleştirildi.

Toplantı sırasında bir konuşma yapan Kaymakam Sarıfakıoğluları, "7 Haziran 2015 tarihinde gerçekleştirilecek 25. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinin huzur, güven ve demokratik bir ortam içerisinde gerçekleşmesi için alınması gereken tedbirleri hep beraber üzerinden geçip değerlendireceğiz. Özellikle engelli vatandaşlarımızın oy kullanımını kolaylaştırmak amaçlı kamu kurum ve kuruluşlarımıza talimat vereceğiz. Bu toplantımızdaki amaç yapılacak olan genel seçimin ilçe genelinde refah bir ortamda geçmesini sağlamak ve bu konuda partilere ve temsilcilerine düşen görevleri yerinde tartışarak olumsuz bir duruma yol açmamaktır. Vatandaşların sandığa en güvenli bir şekilde yansıması için her türlü güvenlik önlemini titizlikle alıyoruz" dedi.

Nizip Sosyal Hizmet Merkezi'nde gerçekleşen toplantıya, Toplantıya Emniyet Müdürü Mustafa Yaman, İlçe Jandarma Komutan vekili Nazmi Dinçer, AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı Fatih Bozkurt, HDP İlçe Başkanı Erkan Şahin, CHP İlçe Başkanı Haluk Kahraman, Demokrat Parti İlçe Başkanı İbrahim Şahin, MHP İlçe Başkan Yardımcısı Zennur Uzun, Hüda Par İlçe Başkanı Mehmet Faik Doğan ve Saadet Partisi İlçe Başkanı Mehmet Bayındırlı katıldı. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Nizip'te Seçim Güvenliği Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement