Nizip'teki Köpek Barınağı Bakıma Alındı - Son Dakika
Yerel

Nizip'teki Köpek Barınağı Bakıma Alındı

Nizip\'teki Köpek Barınağı Bakıma Alındı

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Doğal Hayatı Koruma Daire Başkanlığı, Nizip’te bulunan köpek barınağının daha iyi şartlarda hizmet vermesi için bakıma aldı.

04.09.2015 09:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Doğal Hayatı Koruma Daire Başkanlığı, Nizip'te bulunan köpek barınağının daha iyi şartlarda hizmet vermesi için bakıma aldı.

Köpekleri sokaktaki kötü şartlardan kurtarıp barınaklarda daha iyi bir ortamda yaşam sunmayı hedefleyen Büyükşehir Belediyesi, Nizipte'te bulunan barınağı iyileştirerek buradaki köpeklerin yüksek standartlara kavuşması için revize işlemlerini sürdürüyor. Hayvanların yaşam koşullarını iyileştirme, yem saklama için soğuk hava depoları, muayene gözlem ve müşahade odaları, anne ve yavru kafeslerinin yapımı hızla devam ediyor.

İlçedeki bakım işlemleri bitene kadar Gaziantep'teki barınağa alınan köpeklerin burada kısırlaştırma, aşılama, tedavi bakım, küpeleme ve çipleme gibi tüm bakımları uzman veteriner hekimler tarafından yapılıyor. Kısa sürede Nizip'teki barınağın tadilat, tamirat ve bakım işlemlerinin tamamlanacağını belirten yetkililer, bakım bittikten sonra köpeklerin tekrar Nizip'teki barınağa gönderileceğini ifade ettiler. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Nizip'teki Köpek Barınağı Bakıma Alındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement