Nkü Çerkezköy Myo Müdürü Buluş: "Eğitim Kalitesini Yükselteceğiz" - Son Dakika
Yerel

Nkü Çerkezköy Myo Müdürü Buluş: "Eğitim Kalitesini Yükselteceğiz"

Nkü Çerkezköy Myo Müdürü Buluş: "Eğitim Kalitesini Yükselteceğiz"

Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesi Meslek Yüksekokulu tarafından İtfaiyecilik, İş Güvenliği ve Arama Kurtarma Eğitim, Uygulama ve Araştırma projesi çalıştayı düzenlendi.

31.01.2014 10:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesi Meslek Yüksekokulu tarafından İtfaiyecilik, İş Güvenliği ve Arama Kurtarma Eğitim, Uygulama ve Araştırma projesi çalıştayı düzenlendi.

İşkur Konferans Salonu'nda düzenlenen programda proje kapsamında faaliyet gösteren AFAD, Çerkezköy, Çorlu, Tekirdağ, Saray, Hayrabolu ve Malkara İtfaiye Müdürlüklerinde çalışan personel ve iş sağlığı güvenliği uzmanlarının katılımları ile eğitim merkezinin geliştirilmesi için yapılması gerekenler ve çözüm önerileri konusunda fikir alışverişinde bulunuldu.

Gerçekleşen çalıştayda ilk olarak Namık Kemal Üniversitesi Çerkezköy Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ercan Buluş konuşma gerçekleştirdi. Projenin herkese hayırlı olması temennisinde bulunan Buluş, "Bu projede teorik eğitimleri uygulama ile pekiştirip eğitim kalitesinin yükselmesini hedefliyoruz. Sizlerle projede çözüm önerilerini ve neler yapılması gerektiğini konuşacağız. Ayrıca eğitim merkezinin ideal merkez haline gelmesi için çalışmalar gerçekleştireceğiz" diye konuştu.

Saat 09.00-16.00 saatleri arasında gerçekleştirilen program iki oturumda gerçekleştirildi. İlk oturumda Proje koordinatörü Serdar Özer projeyi ana hatlarıyla tanıttı. Daha sonra Çerkezköy Meslek Yüksekokulu öğretim üyesi Yalçın Karagözler, Arama Kurtarma ve İş Sağlığı Güvenliği sunumu gerçekleştirdi. Ardından ise Çerkezköy Meslek Yüksekokulu öğretim üyesi Metin Taşkın İş Güvenliği Eğitim Alanı konulu sunumunu yaptı.

İkinci oturumda ise Çerkezköy Meslek Yüksekokulu öğretim üyesi Yalçın Karagözler'in İtfaiyecilik Eğitim Alanı sunumunu gerçekleştirmesinin ardından itfaiyecilik eğitim alanı üzerinde katılımcılar karşılıklı fikir alışverişinde bulundu.

Programa Namık Kemal Üniversitesi Çerkezköy Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ercan Buluş, AFAD Şube Müdür Vekili Mehmet Çoşkun, Tekirdağ İtfaiye Müdür Vekili Ömer Şen, Çorlu İtfaiye Müdürü Faruk Yücel, Çerkezköy İtfaiye Müdürü Hayrettin Sönmez, Malkara İtfaiye Müdürü İhsan Rendan, Kapaklı İtfaiye Amir Vekili Soydan Bakaç, Saray İtfaiye Amir Vekili Ekrem Bayraktar, Büyükyoncalı İtfaiye Amiri Halil Gündüz, Hayrabolu Amir Vekili İsmail Eken,İş Sağlığı Uzmanı Eray Özer ve Şafak Utaş, İl Sağlık Müdürlüğü Sivil Savunma uzmanı Kemal Şen, Namık Kemal Üniversitesi Çerkezköy Meslek Yüksekokulu öğretim üyeleri Yalçan Karagözler, Taha Aslanlı, Özgün Geyiktepe, Gülsüm Turan, Metin Taşkın, Serdar Özer ve Hakan Gül katıldı. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Nkü Çerkezköy Myo Müdürü Buluş: 'Eğitim Kalitesini Yükselteceğiz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement