Nkü'de Oryantasyon Programları - Son Dakika
Güncel

Nkü'de Oryantasyon Programları

Namık Kemal Üniversitesi'nde, fakülte ve meslek yüksekokullarına 2016-2017 eğitim-öğretim yılında yerleşen öğrencilere yönelik olarak düzenlenen oryantasyon programları devam ediyor.

05.10.2016 12:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Namık Kemal Üniversitesi'nde, fakülte ve meslek yüksekokullarına 2016-2017 eğitim-öğretim yılında yerleşen öğrencilere yönelik olarak düzenlenen oryantasyon programları devam ediyor.

Üniversiteden yapılan yazılı açıklamaya göre, Çorlu Mühendislik Fakültesi'ne yeni katılan öğrencilerin, öğrenim görecekleri birimlerini bölüm ve programlarını tanımalarını sağlamak, uyum süreçlerini hızlandırmak, üniversitemiz ruhunu kazandırmada ilk adımı atmak amacıyla oryantasyon eğitimi düzenlendi.

Düzenlenen eğitimde fakülte Dekanı Prof. Dr. Lokman Hakan Tecer ve Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Pelin Gürkan Ünal tarafından üniversite ve fakülte hakkında bilgiler verilerek öğrencilerin ders kayıtları, sınavlar, öğrenci toplulukları, üniversitemiz bursları ve benzeri konularda bilgilendirme yapıldı.

Saray Meslek Yüksekokulu'nda ise müdür yardımcısı Cem Kolukırık tarafından verilen eğitimde, üniversitenin ve yüksekokulun akademik ve idari yapısının anlatılması, danışman hocaların görevleri ve tanıtılması, öğrencilerin ilgili yönetmeliklere nereden ulaşabileceklerine dair konular hakkında bilgiler verdi.

Eğitim, Milli Eğitim Bakanlığının 15 Temmuz Şehitleri Anma video gösterisinin ardından sona erdi.

Öte yandan, oryantasyon programları kapsamında Fen Edebiyat Fakültesi, Çerkezköy, Muratlı, Malkara, Çorlu, Marmaraereğlisi, Şarköy ve Teknik Bilimler Meslek Yüksek Okulları'nda da eğitim verildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Nkü'de Oryantasyon Programları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement