Nkü Rektörü Prof. Dr. Şimşek Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Nkü Rektörü Prof. Dr. Şimşek Açıklaması

Namık Kemal Üniversitesi (NKÜ) Rektörlüğüne yeniden atanan Prof. Dr. Osman Şimşek, "Asistan olarak girdiğim bir kuruma ikinci dönem rektörlük yapma şansını verdiler.

15.05.2015 17:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Namık Kemal Üniversitesi (NKÜ) Rektörlüğüne yeniden atanan Prof. Dr. Osman Şimşek, "Asistan olarak girdiğim bir kuruma ikinci dönem rektörlük yapma şansını verdiler. Bu da şüphesiz benim sorumluluğumu arttırmaktadır" dedi.

Şimşek, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın takdiri ve onayıyla NKÜ'ye ikinci kez rektör olarak atandığını ifade etti.

Bunun kendisi için gurur ve onur verici bir durum olduğunu belirten Şimşek, şunları söyledi:

"Asistan olarak girdiğim bir kuruma ikinci dönem rektörlük yapma şansını verdiler. Bu da şüphesiz benim sorumluluğumu arttırmaktadır. Daha fazla, daha yoğun çalışarak hizmetlerimizi devam ettirmemiz lazım. Bu süreçte bana destek veren, koşturan herkese candan teşekkür ediyorum. Yüksek Öğretim Kurumu'na sayın Cumhurbaşkanımıza şükranlarımı sunuyorum."

Bulundukları yerin hizmet makamı olduğunu dile getiren Rektör Şimşek, geçmiş dönemde de NKÜ'yü ön sıralara çekmek için "canla başla uğraştıklarını" ve kısa sürede ciddi mesafeler aldıklarını kaydetti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Nkü Rektörü Prof. Dr. Şimşek Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement