Nöbet Değişimine Giden Ekip, Karda Mahsur Kalanları Kurtardı - Son Dakika
Güncel

Nöbet Değişimine Giden Ekip, Karda Mahsur Kalanları Kurtardı

Nöbet Değişimine Giden Ekip, Karda Mahsur Kalanları Kurtardı

Kastamonu’da yoğun kar yağışı sonrası Vor İstasyonu’na nöbet değişimine giden ekip, köylerinde mahsur kalan veya hastalanan vatandaşları kurtararak sağlık ekiplerine teslim etti.

10.01.2015 23:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kastamonu'da yoğun kar yağışı sonrası Vor İstasyonu'na nöbet değişimine giden ekip, köylerinde mahsur kalan veya hastalanan vatandaşları kurtararak sağlık ekiplerine teslim etti.

Kastamonu'nun İnebolu ilçesinde etkili olan kar yağışı sonrası kar kalınlığı 2 metreye kadar ulaştı. Kar yağışı nedeniyle yolları kapanan ve nöbet değişimi yapamayan güvenlik görevlileri, 3 günün ardından nöbet değişimi için yardım istedi.

Bunun üzerine hareket geçen ekipler, İnebolu'da bulunan Vor İstasyonu'nda nöbet tutan güvenlik görevlilerine ulaşmak için paletli kar aracı ile yola çıktı. Snowtrack adı verilen paletli kar aracıyla İnebolu Radar İstasyonu'na ulaşmak isteyen ekipler, bu esnada Bozkurt ilçesine bağlı Orta Seki ve Çiçek Yayla köylerinde mahsur kalan ve hastalanan vatandaşları kurtardı. Kurtarılan vatandaşlar, sağlık ekiplerine teslim edildi. Ardından paletli kar aracı, İnebolu Vor İstasyonu Sorumlusu Aziz Köse ile birlikte 3 gündür nöbet değişimi yapamayan güvenlik görevlilerine ulaşmak için Radar İstasyonuna ulaşmaya çalışıyor. - KASTAMONU

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Nöbet Değişimine Giden Ekip, Karda Mahsur Kalanları Kurtardı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement