Nöbetçi Golcü'den Milli Takım Değerlendirmesi - Son Dakika
Spor

Nöbetçi Golcü'den Milli Takım Değerlendirmesi

Nöbetçi Golcü\'den Milli Takım Değerlendirmesi

Türk futbolunun efsanevi isimlerinden olan ve halen Eskişehirspor’ta top koşturan Semih Şentürk, Milli Takım ve ortaya konan oyun hakkında değerlendirmelerde bulundu.

13.10.2016 09:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türk futbolunun efsanevi isimlerinden olan ve halen Eskişehirspor'ta top koşturan Semih Şentürk, Milli Takım ve ortaya konan oyun hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Son dakikalarda attığı gollerle oynadığı takımları adeta ipten alan Semih Şentürk, Milli Takım'ın son zamanlarda yaşadığı sıkıntılarla ilgili konuştu. Geçmişte tüm takımın bir arada olduğunu anlatan Semih Şentürk, EURO 2008'deki havanın şu anda Milli Takım'da hakim olmadığını belirtti. Fatih Terim'in takımı toplayacağını da söyleyen Semih, "O zaman ki başarılarda hep beraber hareket ediyorduk. Birlikte hareket ve mücadele ediyorduk. Şu an Milli Takım'da öyle bir izlenim göremiyoruz. Fatih Hoca'nın başında olduğu takım, bu süreçten de alnının akıyla çıkacaktır. Kötü bir başlangıç yaptık. 3 maçta 2 puan alabildik. Önümüzde 7 tane maç var. Milli Takım'ın bir an önce toparlanarak, ülkemize güzel günler yaşatacağından benim hiçbir şüphem yok" dedi.

"Biz bu ülkenin evlatlarıyız"

Birçok futbolseverin gözleri, EURO 2008'de olduğu gibi şimdilerde de Semih Şentürk'ü arıyor. Adeta kurtarıcı gözüyle bakılan Nöbetçi Golcü, bu yorumlara da cevap verdi. Milli Takım'ın kadrosunda bulunan forvet oyuncularının da yetenekli olduğunu ifade eden Nöbetçi Golcü, "Şu anda mevcut kadroda bulunan forvet oyuncuları da yetenekli ve genç oyuncular. Tabii ki onlar da Avrupa Arenası'nda oynayarak daha çok tecrübe bulacaklardır. Mesela şu an belki Milli Takım'da değil belki ama Burak, Mevlüt, Cenk ve yine genç bir oyuncu Enes Ünal. Yani dediğim gibi bu arenada oynadıkça tecrübe kazanacaklar. Bizim desteğimizi de isterlerse, bizde her zaman bu görevde varız. Sonuçta biz bu ülkenin evlatlarıyız. Bu ülkeye hizmet etmek her zaman boynumuzun borcudur. Her oyuncunun da stili farklı. Ben maçın her anını yaşıyordum. Yedek de olsam bu böyleydi. Şu an Cenk olsun, Mevlüt olsun, bunu yapabilecek güçteler. Şu an sadece coşku yok. En önemli eksiğimiz o. Bunu da ülkemiz atlatacaktır" şeklinde konuştu. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Nöbetçi Golcü'den Milli Takım Değerlendirmesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Zeytinburnu'nda Silahlı Kavga: Bir Kişi Yaralandı
    20:24 Zeytinburnu'nda Silahlı Kavga: Bir Kişi Yaralandı

    Zeytinburnu'nda iki esnaf arasında çıkan tartışmayı ayırmaya çalışan bir kişi, tabanca ile vurularak yaralandı. Olay anı güvenlik kameralarına yansıdı. Tartışma sonucunda ateş açan saldırgan gözaltına alınırken, yaralı şahıs hastaneye kaldırıldı.

  • A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella, Corendon Alanyaspor'u ziyaret etti
    20:14 A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella, Corendon Alanyaspor'u ziyaret etti

    A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella, Corendon Alanyaspor'u ziyaret etti. Montella, antrenman öncesinde kulüp başkanı ve teknik direktörle bir araya gelerek sohbet etti. Ziyaretin ardından futbolcularla bir araya gelen Montella, başarı diledi.

  • Havvanur Kethüda, Gençler Avrupa Boks Şampiyonası'nda altın madalya kazandı
    19:53 Havvanur Kethüda, Gençler Avrupa Boks Şampiyonası'nda altın madalya kazandı

    Hırvatistan'ın Porec kentinde düzenlenen Gençler Avrupa Boks Şampiyonası'nda kadınlar +81 kiloda yarışan Havvanur Kethüda, finalde Ukraynalı rakibini mağlup ederek Avrupa şampiyonu oldu. Trabzon Havalimanı'nda düzenlenen karşılama töreninde Kethüda, milli marşımızı okuttuğu için gururlu olduğunu belirtti ve gelecek hedeflerini paylaştı.

  • Sivasspor, Fenerbahçe maçı için hazırlıklara başladı
    19:45 Sivasspor, Fenerbahçe maçı için hazırlıklara başladı

    Sivasspor, Süper Lig'in 33. haftasında Fenerbahçe ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bugün yaptığı antrenmanla başladı. Teknik Direktör Bülent Uygun yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda takım, ısınma hareketleri, pas çalışmaları ve çift kale maç yaparak hazırlıklarını tamamladı. Sivasspor, yarın yapacağı antrenmanla çalışmalarına devam edecek. Maç, 22 Nisan Pazartesi günü saat 20.00'de Sivas 4 Eylül Stadı'nda oynanacak.

  • Sivas'ta U15 Türkiye Güreş Şampiyonası Başladı
    19:13 Sivas'ta U15 Türkiye Güreş Şampiyonası Başladı

    Sivas'ta düzenlenen U15 Türkiye Güreş Şampiyonası başladı. Şampiyonanın açılış seremonisine Sivas Valisi, Belediye Başkan Vekili ve birçok ünlü güreşçi katıldı.

  • İstanbul Yarı Maratonu 28 Nisan Pazar Günü Koşulacak
    19:01 İstanbul Yarı Maratonu 28 Nisan Pazar Günü Koşulacak

    İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki Spor İstanbul tarafından düzenlenen, Türkiye’de kırılan ilk uluslararası atletizm rekoruna ev sahipliği yapan "Türkiye İş Bankası 19. İstanbul Yarı Maratonu", bu yıl 28 Nisan Pazar günü koşulacak. Avrupa’da “Gold Label” kategorisinde yer alan 4 yarı maratondan biri olan koşunun basın toplantısı İBB Maltepe Kenan Onuk Atletizm Pisti’nde yapıldı. Yarı Maraton’da kadınlar ve erkeklerde birincilere 15’er bin dolar verilecek. Tüm kategorilerde dağıtılacak muhtemel toplam para ödülü 8 milyon 6 bin lira.

  • 18 milyonluk teklif reddedildi! Galatasaray, Barış Alper'i rekor bonservisle satacak
    18:52 18 milyonluk teklif reddedildi! Galatasaray, Barış Alper'i rekor bonservisle satacak

    Galatasaray'da gösterdiği performansla Avrupa devlerini peşine takan ve 4-0 kazanılan Alanyaspor karşılaşmasında attığı 2 golle yıldızını daha da parlatan Barış Alper Yılmaz'ın talipleri her geçen gün artıyor. İtalya ve İngiltere'den gelen teklifleri reddeden sarı-kırmızılılar, Barış Alper'in 2024 Avrupa Şampiyonası performansını da hesaba katarak turnuva sonrasındaki satışından en az 25 milyon euro bonservis geliri elde etmeyi planlıyor.


Advertisement