Nöbette Bıçaklanarak Öldürülen Er Gezer,Toprağa Verildi - Son Dakika
Güncel

Nöbette Bıçaklanarak Öldürülen Er Gezer,Toprağa Verildi

Nöbette Bıçaklanarak Öldürülen Er Gezer,Toprağa Verildi

Tekirdağ'da askerlik görevini yapan ve nöbet sırasında arkadaşı tarafından bıçaklanarak öldürülen Hazni Gezer,Nusaybin'de toprağa verildi.

23.03.2014 15:23  Güncelleme: 09:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekirdağ'ın Çorlu İlçesi'nde askerlik görevini yapan ve nöbet sırasında arkadaşı tarafından bıçaklanarak öldürülen Hazni Gezer, memleketi Mardin'in Nusaybin İlçesi'nde gözyaşları arasında toprağa verildi.

Tekirdağ'ın Çorlu İlçesi'nde bulunan 5'nci Kolordu Komutanlığı'na bağlı Hava Savunma Taburu'nda askerlik görevini yapan 26 yaşındaki er Hazni Gezer'in cenazesi, uçakla Mardin Havalimanı'na getirilerek ailesine teslim edildi. Ambulansla Nusaybin'e getirilen Gezer'in cenazesi, Zenelabidin Mahallesi, Kanik Sokak'ta bulunan evine getirildi. Daha sonra aynı mahallede bulunan Mele Musa Camisi'nde kılınan cenaze namazından sonra Gezer'in cenazesi, Hacılar Mezarlığı'na getirildi. Cenazenin taşınması sırasında Gezer'in yakınları sinir krizleri geçirdi.

Evli ve 2 çocuk babası Hazni Gezer'in imam nikahlı eşi Ayşe Ortaç, camide kılınan cenaze namazı sırasında, Kürtçe ağıtlar yakarak, feryat etti. Ayşe Ortaç, Kürtçe yaktığı ağıtlarda, "Devlet ben sana kocamı sağ olarak askere gönderdim, sen bana kocamın cenazesini gönderdin. Allah senden razı olmasın. Sen çocuklarımı yetim bıraktın, ben şimdi ne yapacağım" diye sık sık ağladığı görüldü.

Cenazenin defnedilmesinden sonra Hazni Gezer'in baba evinde kurulan çadırda, taziyeler kabul edildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Nöbette Bıçaklanarak Öldürülen Er Gezer,Toprağa Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement