Nokia'dan İki Telefon Birden - Son Dakika
Ekonomi

Nokia'dan İki Telefon Birden

Bir zamanların telefon devi Nokia'nın adını yavaş yavaş unutmaya başlamışken şirket Nokia 230 ve Nokia 230 Dual SIM telefonuyla sahalara geri döndü.

26.11.2015 09:02  Güncelleme: 10:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Microsoft'un sahibi olduğu Nokia, klasik tuş takımlı telefonları Nokia 230 ve 230 Dual SIM (çift SIM kartlı model) ile pazara yeni ürünlerini sundu. Ancak şirketin hedefi telefonlardan da anlaşılacağı üzere Samsung veya Apple ile rekabet etmekten ziyade gelişmekte olan ülkelerde iyi bir satış grafiği elde etmek.

GELELİM BU İKİ TELEFONUN TEKNİK ÖZELLİKLERİNE

Öncelikle Nokia 230 ve Nokia 230 Dual SIM arasında sadece tek bir fark var ve diğer tüm özellikleri aynı. O fark da Dual SIM olan modelin çift SIM kart desteğine de sahip olması.

Her biri 2 megapiksel arka ve 2 megapiksel ön kameralara sahip. Arka kameranın entegre flaşı da bulunuyor.

Ön kameranın selfie çekimini ve bunların sosyal medyada paylaşımını kolaylaştıran bir kısayol tuşu bulunuyor. 2.8 inç ekran barındıran bu telefonlardaoynamak veya video izlemek kötü sayılmaz. Ayrıca entegre FM alıcısı sayesinde hareket hâlindeyken radyo da dinlenebilir.


Dahili hafızaya ek olarak bellek kartları sayesinde depolama alanını 32 GB'ye kadar artırmak da mümkün.

HER AY BİR ÜCRETSİZ OYUN

Gameloft'un oyunlarından bir tanesini her ay ücretsiz indirmek de Nokia 230 cep telefonlarıyla sunulan fırsatlar arasında bulunuyor.

23 SAATE KADAR ŞARJ ÖMRÜ

Nokia 230 ve 230 dual SIM ep telefonlarının gümüş ve koyu gümüş renk seçenekleri bulunuyor. 23 saate kadar telefon görüşmesi yapma imkanı sağlayan bu ikilide Nokia Series 30+ işletim sistemi çalışıyor ve her iki telefonda da Bluetooth bağlantısı mevcut.

FİYATI İKİSİNİN DE 55 DOLAR

Microsoft, Nokia 230 ve 230 dual SIM cep telefonlarının fiyatını her türlü vergi ve ücret hariç 55 dolar olarak belirledi.


Nokia\'dan İki Telefon Birden

Son Dakika Ekonomi Nokia'dan İki Telefon Birden - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (9)

  • YORGUNGENÇ: Dört telefon var. Arayan yok..çõpe atacam hepsini 7 0 Yanıtla
    bilge: Buraya yazdıkların gibi hep aynı şeyleri tekrarliyorsan tabi aramazlar seni 5 0
  • EE: Adam misal ÖSYM matbaasında yada askeriyede çalıştığı için telefonu işe götüremiyor. Kamerası olmayan, ses kayıt özelliği olmayan, veri depolanamayan, GPS olmayan telefonlara ihtiyaç var piyasada 1 3 Yanıtla
  • Tükenmez Kalem: Haberde kullanılan fotoğraftaki Nokia'dan bende vardı. Akıllı olmasa da tek geçerim, çok iyiydi. 3 0 Yanıtla
  • kurtz : Microsoft gibi bir şirket neden böyle saçma sapan bir işin içine girer anlamış değilim. 3 0 Yanıtla
  • Dmg-mori: Birisi Nokia 6s diğeri Nokia 6s plus.. birisi 90 TL bir diğeri + olan 105 TL.. inanılmaz komik 2 1 Yanıtla
  • Dmg-mori: Yav Arkadaş isyan etcem şimdi, saydığı özelliklere bak resmen kötülemek için haber yapılmış 2 MP camera , 2 kusur parmak ekran ne lan bu.. bende sandım devasa bir ekran inanılmaz bir camera falan rakip zannettim.. 2 0 Yanıtla
  • mhp li: dandroid varmı dokanmatikmi bide :D 0 2 Yanıtla
  • BordoMavi: mıcrosoft nokia nın sahıbı degıl. MS nokanın markasını kullanma hakkını kiralamıştı. anlasmaları 2016 da sona erıyor. 0 1 Yanıtla

Advertisement