Noktası Virgülüne Kadar Arkasındayım - Son Dakika
Dünya

Noktası Virgülüne Kadar Arkasındayım

Noktası Virgülüne Kadar Arkasındayım

Köln Eyalet Mahkemesi'nin ihtiyati tedbir kararını reddetmesi üzerine konuşan Döpfner, şunları söyledi: "Elbette hiç pişmanlık duymuyorum, eğer Edith Piaf'ın sözleriyle söylemek gerekirse. Tam tersine Böhmermann'a yazdığım mektubun noktası, virgülüne arkasındayım. Mahkemenin ilk kararına elbette seviniyorum ve bir vatandaş merakıyla gelişmeleri takip ediyorum.

12.05.2016 09:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Köln Eyalet Mahkemesi'nin ihtiyati tedbir kararını reddetmesi üzerine konuşan Döpfner, şunları söyledi: "Elbette hiç pişmanlık duymuyorum, eğer Edith Piaf'ın sözleriyle söylemek gerekirse. Tam tersine Böhmermann'a yazdığım mektubun noktası, virgülüne arkasındayım. Mahkemenin ilk kararına elbette seviniyorum ve bir vatandaş merakıyla gelişmeleri takip ediyorum."

Döpfner, Böhmermann'ın, Cumhurbaşkanı Erdoğan hakkında yazdığı hakaret şiirine destek çıkmış ve kendi sözleri gibi kabul ettiğini söylemişti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Köln'deki avukatı Ralf Höcker aracılığıyla Köln Eyalet Mahkemesi'ne Döpfner'in sözlerine ihtiyati tedbir kararı getirilmesi için başvurmuştu.

Mahkeme, başvuruyu salı günü düşünce özgürlüğünü gerekçe göstererek reddetmişti. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın avukatı karara itirazı planlıyor.

Kaynak: Hürriyet

Son Dakika Dünya Noktası Virgülüne Kadar Arkasındayım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement