Norveçli Komutanlardan Başkan Acar'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Norveçli Komutanlardan Başkan Acar'a Ziyaret

Norveçli Komutanlardan Başkan Acar\'a Ziyaret

Norveçli Gemi Komutanı Tuğamiral Nils Anderas Stensones ve beraberindekiler Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar'ı makamında ziyaret etti.

27.05.2014 19:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Norveçli Gemi Komutanı Tuğamiral Nils Anderas Stensones ve beraberindekiler Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar'ı makamında ziyaret etti.

30 Mayıs'ta Aksaz Deniz Üs Komutanlığı'nda yapılacak devir teslim töreni nedeniyle Marmaris'te bulunan Norveçli SNMG1 'in komutanı Tuğamiral Stensones, görevi Danimarkalı gemi komutanı Tuğamiral Frank Trojahn'a devredeceğini belirtti. Tuğamiral Stensones ziyarette, Marmaris ve turizm sezonu hakkında Başkan Ali Acar'dan bilgi aldı.

Marmaris'te turizm sezonun yüzde 55 doluluk oranına ulaştığını ifade eden Başkan Ali Acar, Norveç ve Danimarkalı turist sayısında her geçen yıl artış yaşandığını ifade ederek, bu sayının arttırılması için Marmaris ve Köyceğiz Turizm Alanı Altyapı Hizmet Birliği tarafından Norveç ve Danimarka'da fuarlara katıldığını söyledi.

50-60 yaş grubundaki Norveçli turistlerin kış aylarında Güney Avrupa ülkelerinde tatil yaptığını belirten Stensones, Marmaris'in kış turizmi için ideal olduğunu belirtti.

Başkan Acar, ziyaret nedeniyle gemi komutanlarına plaket ve hediyelerini takdim etti. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Norveçli Komutanlardan Başkan Acar'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement