Nostaljik Ülker Minibüsü Unutursam Fısılda Filminde - Son Dakika
Güncel

Nostaljik Ülker Minibüsü Unutursam Fısılda Filminde

Irmak'ın 1970'lerde geçen dönem filmi "Unutursam Fısılda", Ülker'in nostaljik minibüsünü de tüketici ile yeniden buluşturacak.

27.10.2014 13:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başrollerini Mehmet Günsür, Farah Zeynep Abdullah, Kerem Bursin, Hümeyra ve Işıl Yücesoy'un paylaştığı filmde iki ses sanatçısı kardeş olan Hanife ve Ayperi'nin hikayesi anlatılıyor.

Filmin iki ana karakteri Ayperi ile Tarık'ın tanışma sahnesinde yer alan nostaljik Ülker minibüsü, izleyenleri de eski günlere götürecek. 1960 ve 70'lerde mahalle bakkallarına geldiğinde çocukların en büyük eğlencesi olan Ülker minibüsü, yaşı 30'un üzerinde olanların hafızalarında "mutlu bir anı" olarak yer alıyor. Ülker minibüsü 29 Ekim'de gösterime girecek olan filmde, Türkiye'nin ilk reklamverenlerinden olan Ülker'i nostaljik troleybüslerin üzerinde de göreceğiz. Türkiye'nin 70 yıllık markası Ülker, geleceğin markası olmaya da devam edecek.

Filmin konusu: Küçük bir kasabada kalbinin en derinine sakladığı hayalleri, Tarık'a duyduğu aşkla ortaya çıkaran Ayperi, İstanbul'da ulaşacağı şöhret yolunda da yalnız kalmıyor.

Bir zamanlar duvarını süslediği posterler, satır satır okuduğu müzik dergileri ve büyük bir hayranlıkla dinlediği plaklar artık hep Ayperi'dir. Kendisinden uzak gördüğü ama içten içe imrendiği müzik ve şöhret dolu hayat, Ayperi'nin güçlü sesi, Tarık'ın besteleri, Erhan'ın desteğiyle gerçeğe dönüşür.

Yönetmenliğini ve senaristliğini Çağan Irmak'ın üstlendiği yapımda Ayperi'nin gençliğini Farah Zeynep Abdullah, yaşlılığını ise Hümeyra oynarken; kardeşi Hanife'nin gençliğini Gözde Çığacı, yaşlılığını ise Işıl Yücesoy i canlandırıyor. Filmin yapımcısı yine TAFF Pictures.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Nostaljik Ülker Minibüsü Unutursam Fısılda Filminde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement