Noter Katibi, Mallarını Kaçırmak İsteyen Darbeci Generalin Eşini Kovaladı - Son Dakika
Güncel

Noter Katibi, Mallarını Kaçırmak İsteyen Darbeci Generalin Eşini Kovaladı

Kahraman Astsubay Ömer Halisdemir tarafından alnından vurularak öldürülen darbeci general Semih Terzi'nin eşi, Ankara'da bir noterde malları kaçırmak isterken tanınınca, noter katibi tarafından kovalandı.

27.08.2016 00:40  Güncelleme: 00:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Darbeci general Semih Terzi'nin tutuklanan karısı Nazire Terzi'nin darbe girişiminden yaklaşık 1 ay sonrasında Ankara'da bir noterde çekilmiş görüntüleri ortaya çıktı.

Kahraman Astsubay Ömer Halisdemir tarafından alnından vurulan darbeci general Semih Terzi'nin eşi, geçtiğimiz günlerde tutuklanmıştı.

Nazire Terzi, mal varlıklarını üçüncü şahıslara aktarmak için Ankara'daki bir noterde vekaletname vermek isterken, noter katibi Kerem Sağlıklı onu tanıdı ve işlemi yapmak istemedi.

BIÇAKLA KOVALADI

Nazire Terzi'yi tanıyan ve bıçakla kovalayan noter katibi Kerem Sağlıklı, Show Haber'e yaptığı açıklamada, "Vekaletname eğer yapılsaydı, intikal edilecekti ve darbeci Semih Terzi'nin tüm malları kaçırabiliyordu. Bu işlemde Ömer Halisdemir gibi bir yiğidin ve 250 tane şehidin hakkı var. Bu hakları yedirtemezdim" dedi.

KÜSTAH SÖZLER: HEPİNİZ ÖZÜR DİLEYECEKSİNİZ

Noter katibi Sağlıklı, darbeci generalin eşinin kendisine "Bizden hepiniz özür dileyeceksiniz, hepiniz göreceksiniz, anlayacaksınız" dediğini söyledi.

Olaydan sonra noter katibinin şikayeti üzerine Nazire Terzi tutuklandı.

Noter katibi Sağlıklı ise şiddet eğilimi nedeniyle işten kovuldu. (Kaynak: Show Haber)

Noter Katibi, Mallarını Kaçırmak İsteyen Darbeci Generalin Eşini Kovaladı

Son Dakika Güncel Noter Katibi, Mallarını Kaçırmak İsteyen Darbeci Generalin Eşini Kovaladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Tokat'ta film gibi kovalamaca KGYS kameralarına yansıdı
    14:48 Tokat'ta film gibi kovalamaca KGYS kameralarına yansıdı

    Tokat İl Emniyet Müdürlüğü KGYS görevlileri, şüpheli bir aracı takibe alarak kovalamaca yaşadı. Polis ekipleri tarafından durdurulan araç sürücüsü alkollü çıktı ve cezai işlemler uygulandı.

  • İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Esnafla Buluştu
    14:47 İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Esnafla Buluştu

    Mazbatasını alarak ikinci dönemine başlayan İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Kuruçeşme bölgesindeki esnafla buluşarak hizmetlerine devam edeceklerini belirtti.

  • Kastamonu'da park halindeki kamyonet alevlere teslim oldu
    14:46 Kastamonu'da park halindeki kamyonet alevlere teslim oldu

    Kastamonu'nun İhsangazi ilçesinde park halindeyken çıkan yangın sonucu kamyonet kullanılamaz hale geldi. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını söndürdü.

  • DEM Parti Seçim Stratejisiyle Kazandı
    14:46 DEM Parti Seçim Stratejisiyle Kazandı

    DEM Parti Eş Genel Başkanı Tülay Hatimoğulları, 31 Mart yerel seçimlerin sonuçlarını değerlendirirken, partinin seçim stratejisinin kazandığını ve Türkiye'nin yönünü belirlediğini söyledi. Hatimoğulları, ayrıca AKP ve MHP'nin taşımalı seçmenlerle belediyeleri ele geçirdiğini belirtti ve Kobane Davası'nın ertelenmesi çağrısında bulundu. Filistin ve Kürt sorununun çözülmesi gerektiğini vurguladı.


Advertisement