Novartıs'e İlaç Mümessillerinden Üç Ödül - Son Dakika
Güncel

Novartıs'e İlaç Mümessillerinden Üç Ödül

Türkiye'deki 20.000 ilaç mümessilinin meslek örgütü olan Mümessil Dayanışma Derneği , ilaç sektörünün en beğenilen şirketlerini ödüllendirmek için düzenlediği Elmas Ödülleri'nin kazananlarını törenle açıkladı.

22.06.2015 16:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MÜDAD tarafından verilen Elmas Ödülleri'nde "Çalışılabilecek En İyi İlaç Firması" ve "Çalışan Memnuniyeti" kategorilerinde birincilik ödülüne layık görüldü. Novartis, "Yılın En İyi İlaç Firması" kategorisinde ise ikincilik ödülünün sahibi oldu.

Törende en fazla ödülün sahibi olan Novartis, "Çalışılabilecek En İyi İlaç Firması" ve "Çalışan Memnuniyeti" kategorilerinde birincilik ödülüne layık görülürken "Yılın En İyi İlaç Firması" kategorisinde ise ikincilik ödülünün sahibi oldu.

Ortaköy Kültür Merkezi Afife Jale Sahnesi'nde ilaç firmaları ve sağlık sektörü yetkililerinin katılımıyla düzenlenen törende Novartis adına ödülleri, Novartis Türkiye Solunum Satış Müdürü İlkay Subaşı ile Novartis Türkiye İnsan Kaynakları Müdürü Şule Sarıbatı, Araştırmacı İlaç Firmaları Derneği (AİFD) Genel Sekreter Vekili Dr. Ümit Dereli ve MÜDAD Başkanı Harun Ökek'ten aldılar.

İlaç sektörünün en beğenilen şirketilerini onurlandırmak amacıyla verilen MÜDAD Elmas Ödülleri, sektör çalışanlarının katıldığı bir anketin sonucunda sahiplerini buluyor. Şirketlerin çalışanlarına sağladığı maddi imkanların, şirket içindeki huzurlu çalışma ortamının ve gelecek planlamaları konusundaki olanakların detaylıca değerlendirildiği ankete, ilaç sektöründe aktif olarak çalışmakta olan tüm tıbbi mümessiller katılabiliyor. Yapılan anket sonucunda her bir kategori için ilk üç şirket sıralanıyor ve toplam 9 ilaç şirketi ödüle layık görülüyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Novartıs'e İlaç Mümessillerinden Üç Ödül - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement