Ntb Anadolu Lisesi'nden Kariyer Günü Toplantısı - Son Dakika
Yerel

Ntb Anadolu Lisesi'nden Kariyer Günü Toplantısı

Ntb Anadolu Lisesi\'nden Kariyer Günü Toplantısı

Nizip Ticaret Borsası (NTB) Anadolu Lisesi, ortakları arasında bulunduğu Erasmus + Ana eylem-2 “Farklı Öğrenme Stillerine Eşit Fırsatlar ve İstihdam Seviyesinin Artırılması” projesi kapsamında kariyer günü düzenledi.

18.03.2015 16:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Nizip Ticaret Borsası (NTB) Anadolu Lisesi, ortakları arasında bulunduğu Erasmus + Ana eylem-2 "Farklı Öğrenme Stillerine Eşit Fırsatlar ve İstihdam Seviyesinin Artırılması" projesi kapsamında kariyer günü düzenledi.

Coğrafya Öğretmeni ve Fotoğraf Sanatçısı İbrahim Şimşek'in fotoğraf sunumuyla renk kattığı toplantıya, öğrenciler farklı meslek dallarından gelmiş insanların başarı hikayelerini dinleyerek, onlara soru sorma fırsatı elde etti. Toplantıda, okumanın ve dünyayı tanımanın önemi vurgulanırken, meslek seçimindeki en önemli kıstasın 'mutlu olunabilecek işi yapmak' olduğuna dikkat çekildi.

Toplantının ve projenin amaçlarını açıklamak üzere söz alan Nizip Ticaret Borsası Anadolu Lisesi Müdürü İhsan Kesici, "Değişen ve küreselleşen günümüz dünyasında farklı meslekleri tanıyarak doğru kariyer seçimini yapmak çok önemli. Polonya, Estonya, Güney Kıbrıs Rum Yönetimi ve İtalya'dan kardeş okullarla birlikte yürüttüğümüz bu proje ile öğrencilerimiz, hem farklı ülkeleri ve kültürleri tanıma ve kendini geliştirme hem de mesleklerle ilgili daha fazla bilgi edinerek kariyerlerini doğru yönlendirme fırsatı yakalıyorlar. Bu vesile ile kariyer günümüze katılan ve değerli birikimlerini öğrencilerimizle paylaşan tüm katılımcılara şükranlarımı sunuyorum" dedi.

Nizip Ticaret Borsası konferans salonunda düzenlenen toplantıya, Nizip Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Özaslan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Cengiz Gündeş, İlçe Müftüsü Osman Şekerci, NTB Başkanı İbrahim Sarı ve Doğa Koleji Eğitim Bölge Danışmanı Yusuf Yapıcı ve coğrafya öğretmeni ve fotoğraf sanatçısı İbrahim Şimşek konuşmacı olarak katıldı. Ayrıca Nizip Ticaret Borsası Anadolu Lisesi öğrencileri ve ilçe genelindeki liselerden de birçok öğrenci ve yönetici katıldı. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ntb Anadolu Lisesi'nden Kariyer Günü Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement