Nüfus Artışı İçin Gurbetçilerden Destek - Son Dakika
Yerel

Nüfus Artışı İçin Gurbetçilerden Destek

Nüfus Artışı İçin Gurbetçilerden Destek

Akkuş ilçesinde, belediye gelirinin artırılması için gurbetçilerden destek alındığı bildirildi.

15.12.2014 10:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Akkuş ilçesinde, belediye gelirinin artırılması için gurbetçilerden destek alındığı bildirildi.

Akkuş Belediye Başkan Yardımcısı Ercan Çayıroğlu, yaptığı açıklamada, İstanbul ve Ankara'daki hemşehrileri ile nüfus artışı için destek çalışması yürüttüklerini söyledi.

Bu çalışmanın gurbetçiler tarafından destek gördüğünü ifade eden Çayıroğlu, şöyle konuştu:

"Belediyemizin geliri sadece iller bankasından gelen ödenekten ibaret. Gelirimizin yükselmesi için nüfusumuzun artması şart. Geliri yükselmiş bir Akkuş Belediyesinde ise hizmet standartları yükselecek, sorunlar kısa sürede çözülecek. İstanbul'daki derneklerimizle bu konuyu paylaştık. Kendileri bize yardımcı olacaklarını söyledi. Biz de oluşturduğumuz bir heyetle İstanbul'a giderek çalışma başlattık. Yapılan çalışma meyvesini vermeye başladı. Derneklerimiz ve gurbetçilerimiz nüfus konusunda ilgi gösteriyor. Akkuş hepimizin, el ele, omuz omuza vererek ilçemizi hep birlikte ayağa kaldırmalıyız."

Çayıroğlu, nüfus çalışmasının 31 Aralık Çarşamba günü sona ereceğini belirterek, ikamethahlarını Akkuş'a aldırmak isteyen hemşehrilerinin ilçe nüfus müdürlüğüne müracaat etmesi yada kendileri ile temasa geçmeleri gerektiğini kaydetti. - Ordu

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Nüfus Artışı İçin Gurbetçilerden Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement