Nüfuz Kullanmaya Çalışan Sürücüye Prim Vermeyen Polislere Ödül - Son Dakika
Güncel

Nüfuz Kullanmaya Çalışan Sürücüye Prim Vermeyen Polislere Ödül

Nüfuz Kullanmaya Çalışan Sürücüye Prim Vermeyen Polislere Ödül

Konya’da alkollü araç kullanırken yakalanınca, Başbakan Ahmet Davutoğlu ve Konyalı milletvekilleri’nin adını kullanarak, hakkında işlem yaptırmadan kurtulmaya çalışan sürücüye karşı devletin ciddiyetini gösteren polisler ödüllendirildi.

05.03.2016 12:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya'da alkollü araç kullanırken yakalanınca, Başbakan Ahmet Davutoğlu ve Konyalı milletvekilleri'nin adını kullanarak, hakkında işlem yaptırmadan kurtulmaya çalışan sürücüye karşı devletin ciddiyetini gösteren polisler ödüllendirildi.

Konya Emniyet Müdürlüğü tarafından Köprübaşı Polis Merkezinde, 'Kafe Araç'ın hizmete girişi nedeniyle düzenlenen törende, 1 hafta önce alkollü araç kullanırken polisin dur ihtarına uymayarak uzun süre kaçan sürücünün yakalanınca, 'Başbakan da bizim oralı' diyerek Konyalı milletvekillerinin adını kullanıp hakkında yasal işlem yapılmaması isteğine karşı çıkan polislere ödül verildi.

Konya Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, polis ekiplerinin tebrik ederek, "Muhataplarının durumu ve kullandıkları dil ne olursa olsun devlet ciddiyetini, sabrı, metaneti ve disiplini yaşayarak bu şehre, bu topraklara hizmet eden bir ekip, onları tebrik ediyorum. Emeklerini Mevlam zai etmesin. Başarılarının devamını diliyor ve onların yollarının açık olmasını diliyorum" dedi.

Konya Valisi Muammer Erol, alkollü şahısların nüfuz kullanmalarının kesinlikle yanlış olduğunu belirtti. Erol, "En son arkadaşımızın ifade ettiği bir husus var. Müdahale ettikleri alkollü şahıslar olması ihtimali de hiçbir zaman söz konusu olamayacak, Sayın Başbakanımızın adını da kullanarak arkadaşlarımızı, işte hemşehrilik iddiasıyla bir şekilde kendilerine dönük görevlerinin gereğini yapmaktan alıkoymaya çalıştılar. Bu kesinlikle yanlış bir hareketti. O yanlış hareket karşısında da arkadaşlarımız gereğini yapmışlardır. Arkadaşlarımız bu bilinçle görevi yaptıkları için ayrıca teşekkür ediyorum, örnek olmasını diliyorum" diye konuştu.

"NÜFUZ KULLANMAYA ÇALIŞANLARA PRİM VERMESİNLER"

Vali Muammer Erol, tüm emniyet teşkilatı başta olmak üzere devlet memuru olarak görev yapan memurlara seslenerek, "Kendilerini, görevlerinin hakkını yerine getirirken herhangi bir şekilde bir nüfuz kullanarak bir yakınlık ifade ederek, üst mercilerdeki devlet görevlilerinden veya herhangi güçlü olduklarını zannettikleri birisinden, bir yakınlıkla nüfuz kullanmaya çalışanlara ne olur prim vermesinler. Biz bu şekilde görev yapacak arkadaşların bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada arkasındayız. Hem bu şehrin valisi olarak hem ülkeyi idare eden en Sayın Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımız herhangi bir şekilde nüfuz suiistimaline kesinlikle fırsat verilmemesini istemektedir. Bir kez daha altını çizerek belirtmek istiyorum" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından polis memurlarına çeşitli hediyeler verildi.

Öte yandan Konya Valisi Muammer Erol programa katılan basın mensuplarına yardımcı olarak adeta muhabirlik yaptı. Eline aldığı mikrofonlarla önce Emniyet Müdürü Mevlüt Demir ardından polis memurlarına sorular yönelten Vali Muammer Erol'a basın mensupları gösterdiği ilgi ve samimiyet için teşekkür etti. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Nüfuz Kullanmaya Çalışan Sürücüye Prim Vermeyen Polislere Ödül - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • ANTİ AKP: BÜTÜN ŞEHİTLERİMİZİ RAHMET MİNNET VE ŞÜKRANLA YADEDİYORUM YOLLARI NURLU IŞIKLI MEKANLARI CENNET HZ MUHAMMED SAV AS KOMŞU OLSUNLAR TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ BUGÜN Kİ DURUMUNA GETİREREK HARABEYE DÖNDÜRÜP KAN GÖLÜNE ÇEVİREN ORTADOĞU BATAKLIĞINA ÇEKEREK BOĞMAYA ÇALIŞAN KİRLİ EMELLERİNE ALET EDEREK HARAP VE BİTAP DÜŞÜRÜP MEMLEKETİ PEŞKEŞ ÇEKMEYE ÇALIŞIP TASFİYE ETMEK İÇİN VAR GÜÇLERİYLE ÇALIŞAN HER KİM VE KİMLER İSE ALLAH CÜMLESİNİ KAHRI PERİŞAN EYLESİN... 0 0 Yanıtla
  • Dilbirîn: Bir de gercekten öyle olsaydı simdi onları paralel ilan etmistiniz :-)) 0 0 Yanıtla

Advertisement