Numan Kurtulmuş, Mazbatasını Aldı - Son Dakika
Güncel

Numan Kurtulmuş, Mazbatasını Aldı

Numan Kurtulmuş, Mazbatasını Aldı

25'inci dönem milletvekili genel seçimlerinde Ordu'dan AK Parti Milletvekili olarak TBMM'ye gitmeye hak kazanan Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, beraberindeki iki AK Parti milletvekiliyle birlikte mazbatalarını aldı.

17.06.2015 15:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

25'inci dönem milletvekili genel seçimlerinde Ordu'dan AK Parti Milletvekili olarak TBMM'ye gitmeye hak kazanan Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, beraberindeki iki AK Parti milletvekiliyle birlikte mazbatalarını aldı.

Ordu'dan milletvekili seçilen Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Ankara'dan özel uçakla bugün Ordu'ya geldi. Kurtulmuş, Ordu- Giresun Havalimanı'ndan karayoluyla Ordu Valiliği'ne geçti. Basına kapalı olarak Vali İrfan Balkanlıoğlu'nu ziyaret eden Kurtulmuş, daha sonra adliyeye mazbatasını almaya gitti. Ağır Ceza Mahkemesi duruşma salonunda düzenlenen mazbata teslim programında Ordu'dan AK Parti Milletvekili seçilen Numan Kurtulmuş, Oktay Çanak ve İhsan Şener İl Seçim Kurulu Başkanı Cengiz Sert'ten mazbatalarını teslim aldı.

Burada partililere yönelik kısa bir konuşma yapan Numan Kurtulmuş, AK Parti'ye oy veren ve vermeyen herkese teşekkür etti. Kurtulmuş, "Biz bugünden itibaren mazbataları alıp TBMM'de Ordu temsilcileri olarak göreve başladığımız andan itibaren bize oy versin vermesin bütün kardeşlerimizin, bütün hemşerilerimizin davalarında haklı oldukları meselelerini, taleplerini karşılamak için bütün gücümüzle gayret sarf edeceğimizin bilinmesini isteriz. Bu memleketin önce Ordu'nun, Türkiye'nin ve bütün insanlığın iyiye gitmesi için, hayırlara doğru yol alması içinde bütün birikimimizle mücadele edeceğimizden hiç kimsenin şüphesi olmaması gerekir. Bu seçim sonuçlarından ortaya çıkan tablodanda inşallah en kısa zaman içerisinde Türkiye için hayırlı bir iktidar alternatifi, hayırlı bir hükümet alternatifinin ortaya çıkacağına yürekten inanıyorum" dedi.

Kurtulmuş daha sonra AK Parti İl Başkanlığı'na geçerek partililerle basına kapalı toplantı gerçekleştirdi. - Ordu

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Numan Kurtulmuş, Mazbatasını Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement