Numan Kurtulmuş Şehit Yakınlarıyla Bir Araya Geldi - Son Dakika
Genel

Numan Kurtulmuş Şehit Yakınlarıyla Bir Araya Geldi

Numan Kurtulmuş şehit yakınlarıyla bir araya geldi Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş: "Bir asır evvel bu topraklara ordularıyla çıkmaya çalışanlar, şimdi terör örgütleriyle Türkiye'yi kuşatmaya çalışıyor"ÇANAKKALE - Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Çanakkale Deniz Zaferinin 102.

17.03.2017 16:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Numan Kurtulmuş şehit yakınlarıyla bir araya geldi

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş:

"Bir asır evvel bu topraklara ordularıyla çıkmaya çalışanlar, şimdi terör örgütleriyle Türkiye'yi kuşatmaya çalışıyor"

ÇANAKKALE - Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Çanakkale Deniz Zaferinin 102. yıldönümü münasebetiyle şehitlikleri ziyaret eden şehit yakınlarıyla buluştu.

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Gelibolu Yarımadası'nı ziyaret eden 100 şehit ailesiyle öğle yemeğinde bir araya geldi. Yemekte, Çanakkale İl Müftüsü Arif Gökce şehitler için dua yaptırdı. Daha sonra bir konuşma yapan Kurtulmuş, "Burası bizim tarihimizin en önemli kahramanlık destanlarının yazıldığı vatan topraklarıdır. Ne hazin bir hikayedir ki, tam Çanakkale zaferinden bir asır sonra yine aynı dış mihrapların tesiri ve tahrikiyle bu sefer içimizden çıkan hain güruhunun, hain bir çetenin ortaya koyduğu 15 Temmuz girişimi ile karşı karşıya kaldık. Dün karşımızda dikilen kimi Hindu, kimi yamyam, kimi İngiliz, kimi Fransız, kimi onların Afrika'dan Asya'dan getirmiş oldukları köleleri, kandırılmış adamlardı. Şimdi ise hoca kılıklı bir eşkıya başının ortaya koymuş oyduğu FETÖ çeteleriyle bu millet karşı karşıya kaldı. Bu milletin özel harekatı basıldı. Türksat'ı bombalandı. Emniyet Müdürlüğü bombalandı. Allahuekber diyerek bayrağa kapıp sokağa çıkan Çanakkale şehitlerinin torunları, göğüslerini tanklara siper etti. Yumruklarını uçaklara siper etti. 250 evladımızı, kardeşimizi ziyaret ettiler. Bu millet tam bir asır sonra öyle emperyalist çapulculara müsaade etmeyeceklerini imanlarıyla kararlılığıyla gösterdi" dedi.

"Ne oluyor da bu adamların hepsinin düğmesine bastılar ve Türkiye'ye karşı mücadele başlattılar?" diyen Kurtulmuş, "Üç beş tane çapulcudan ibaret değil bunlar. PKK desen 3-5 bin kişi, FETÖ desen 3-5 bin kişi, DEAŞ desen 3-5 bin kişi, hadi de 10 bin kişi. Bu ellerindeki silahları kim veriyor onlara? Dünyanın en gelişmiş ölüm aletleriyle nasıl oluyor da Türkiye'nin karşısına çıkıyorlar? Türk polisinin, Türk askerinin, Türk milletinin karşısına dikiliyorlar. Bunların sırtlarını kim sıvazlıyor? Bunlara siyasi destekleri kim veriyor? Bunlara ekonomik destekleri, istihbarat desteklerini kim veriyor? Oyun son derece açıktır. Bir asır evvel bu topraklara ordularıyla çıkmaya çalışanlar, şimdi terör örgütleriyle Türkiye'yi kuşatmaya çalışıyor. Bu millet bir asır evvel nasıl müsaade etmediyse, Allah'ın izniyle şimdi de müsaade etmeyecek. Bunların hepsine hadlerini bildirecektir. Şehitlerimizin kanı yerde kalmayacaktır. Bu emperyalist uşaklarına bu millet Allah'ın izniyle diz çöktürecektir" diye konuştu.

Numan Kurtulmuş Şehit Yakınlarıyla Bir Araya Geldi
Kaynak: İHA

Son Dakika Genel Numan Kurtulmuş Şehit Yakınlarıyla Bir Araya Geldi - Son Dakika


Advertisement