Numan Kurtulmuş'tan Yeni Şafak Gazetesi'ne Geçmiş Olsun Ziyareti - Son Dakika
Güncel

Numan Kurtulmuş'tan Yeni Şafak Gazetesi'ne Geçmiş Olsun Ziyareti

Numan Kurtulmuş\'tan Yeni Şafak Gazetesi\'ne Geçmiş Olsun Ziyareti

Başbakan yardımcısı Numan Kurtulmuş, sabaha karşı silahlı ve molotoflu saldırıya uğrayan Yeni Şafak gazetesinin genel merkezini ziyaret etti.

11.02.2016 18:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başbakan yardımcısı Numan Kurtulmuş, sabaha karşı silahlı ve molotoflu saldırıya uğrayan Yeni Şafak gazetesinin genel merkezini ziyaret etti.

Yaklaşık yarım saat süren ziyaretin ardından gazetecilere açıklama yapan Kurtulmuş, şunları söyledi:

"Hükümetimiz adına geçmiş olsun dileklerimi ifade etmek için burdayım. Yeni Şafak ailesine ve mensuplarına geçmiş olsun diyorum. Son derece hain bir saldırı. Daha evvel bazı basın kuruluşlarına saldırılar olmuştu. Terör zaman zaman basın kuruluşlarını hedef alıyor. Bütün basın camiasının bu saldırıların karşısında durmuş olması önemli bir husustur. Meslek kuruluşlarından saldırılara ilişkin çok ciddi telin ettiklerina dair açıklamalar geldi. Türkiye'nin karşı karşıya kaldığı terör saldırıları son derece önemlidir ve öncekilere benzemez. Son derece tepyekün farklı terör örgütleriyle, merhum Akif'in dediği gibi, 'Kimi Hindu kimi yamyam kimi bilmem ne bela..." 72 koldan Türkiye üzerine saldırıda bulunuyor. Kimisi DAEŞ şeklinde ortaya çıkıyor. İstanbul'da, Suruç'ta, Ankara'da canlı bomba eylemleri yapıyor. Kimi PKK şeklinde hendeklere koyduğu bombalarla hedef alıyor. Kimi DHKP-C olarak bireysel hedeflere saldırıyor. Türkiye sistematik, çok taraflı bir terör saldırısıyla karşı karşıyadır. Bu saldırılar da bu sistematik saldırıların parçası olarak görülmelidir. Çevre ülkelerdeki istikrarsızlıklar, Suriye'de değişen haritalar da Türkiye'de terör örgütlerine cesaret veriyor. Bütün bu saldırılara karşı yekvücut durmamız gerekiyor. Bu saldırganlar yakalanacaktır. Bu terör saldırısının ardındaki gerçek de ortaya çıkarılacaktır." - İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Numan Kurtulmuş'tan Yeni Şafak Gazetesi'ne Geçmiş Olsun Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement