Numan Kurtulmuş: "Yüzde 60 Oy Oranı Kılıçdaroğlu'nun Sadece Temennisi Olabilir" - Son Dakika
Politika

Numan Kurtulmuş: "Yüzde 60 Oy Oranı Kılıçdaroğlu'nun Sadece Temennisi Olabilir"

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun çatı aday Ekmeddin İhsanoğlu’nun yüzde 60 oy alacağı yönündeki açıklamalarına cevap veren AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, “Bu Kemal Kılıçdaroğlu’nun sadece bir temennisi olabilir” dedi.

05.08.2014 14:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun çatı aday Ekmeddin İhsanoğlu'nun yüzde 60 oy alacağı yönündeki açıklamalarına cevap veren AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, "Bu Kemal Kılıçdaroğlu'nun sadece bir temennisi olabilir" dedi.

AK Parti Üsküdar İl Başkanlığının düzenlediği bir dizi etkinlik için ilçede bulunan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, AK Parti İl Başkanlığı binasını ziyarette İHA mikrofonuna açıklamalarda bulundu. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun yüzde 60 oy oranı alacaklarına yönelik açıklamalarını değerlendiren Kurtulmuş, "Yüzde 60 oy oranı seçimde oy verecek olan Kılıçdaroğlu'nun temennisini ifade ediyor" dedi. Kurtulmuş, konuşmasının devamında şu ifadelere yer verdi:

"İnşallah Pazar akşamı hep beraber göreceğiz. Pazar akşamı Yeni Türkiye'nin kapıları ardına kadar açılacaktır. Tayyip Erdoğan açık ara Türkiye'nin seçilmiş ilk Cumhurbaşkanı olacaktır. Şimdiden tebrik ediyorum. Seçim kampanyası güzel bir şekilde devam ediyor. Bu Türkiye için tarihi nitelikte bir olaydır. Türkiye siyasi tarihi yazıldığı zaman 10 Ağustos 2014 seçimi, milletle devlet arasında bütünleşmenin sağlandığı bir seçim olacaktır." - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Numan Kurtulmuş: 'Yüzde 60 Oy Oranı Kılıçdaroğlu'nun Sadece Temennisi Olabilir' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement