Nur Bozar, Acun Ilıcalı ile Anlaştığı Haberlerini Yalanladı - Son Dakika
Magazin

Nur Bozar, Acun Ilıcalı ile Anlaştığı Haberlerini Yalanladı

'Bu Tarz Benim'den olaylı şekilde elenen yarışmacı Nur Bozar, Ilıcalı'nın kanalı TV8'de çalışacağı haberlerini Instagram sayfasından yaptığı açıklama ile yalanladı.

18.11.2014 08:59  Güncelleme: 11:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Show Tv ekranlarında yayınlanan 'Bu Tarz Benim' yarışmasının son bölümünde "Buraya elenmek için geldim" diyerek şimşekleri üzerine çeken Nur Bozar'ın Acun Ilıcalı'yla TV8 için anlaştığı öne sürülmüştü. Elenen yarışmacı Bozar, sosyal medyadan yaptığı paylaşım ile "Acun bey ile hiçbir görüşmem olmamıştır" diyerek çıkan haberleri yalanladı.

TV8 İÇİN ELENMEK İSTEDİĞİ ÖNE SÜRÜLMÜŞTÜ

Bu Tarz Benim yarışmasına katıldıktan sonra ünlenen Nur Bozar'ın yarışmaya devam etmek yerine televizyon sektörüne girmek istediği öğrenildi. Nur Bozar'a birçok kanaldan teklif geldiği yine aynı programda Kemal Doğulu tarafından gündeme getirilmişti.

ACUN'UN TRANSFER ETTİĞİ HABERLERİ ÇIKMIŞTI

TV8'in patronu Acun Ilıcalı'nın, Show Tv'den 2002 yılından beri 47 milyon lirayı bulan alacaklarının bir bölümüne karşılık olarak Nur Bozar'ı bu kanaldan transfer ettiği de çıkan dedikodular arasındaydı.

Nur Bozar, Acun Ilıcalı ile Anlaştığı Haberlerini Yalanladı
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Nur Bozar, Acun Ilıcalı ile Anlaştığı Haberlerini Yalanladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • ASLI: ya bu kara çirkin yahuu fiziğine laf yokkk ama yüz yok adı nurda suratında nur yok 25 24 Yanıtla
  • mertreis: canım benim ya aşığım ben bu kıza bu kadar güzel olunurmu ya türkiye kıskanıyo kızı 15 25 Yanıtla
  • hülya: agzı nekadar buyuk evett yüz güzelliği yok kapkara birşey bu kız fizikleri olabılır oda anca para eder bunlara gece bakılmaz ışık tutacan yuzlerine çekimlere gitmiştim 17 13 Yanıtla
  • Sercan Taner: Kız birinciliğe giderken programı bıraktı, illaki anlaştı yani başka bi açıklaması yok ve güzelliği konuşulan bi kız içinde hala çirkin diyenler var örneğin Aslı arkadaşımız, demekki onu görsek gidip aynaya bakıp dua edicez. 12 10 Yanıtla

Advertisement