Nur Bozar, Canlı Yayında Hakkında Merak Edilenleri Yanıtladı - Son Dakika
Magazin

Nur Bozar, Canlı Yayında Hakkında Merak Edilenleri Yanıtladı

Katıldığı yarışma ile adını duyuran Nur Bozar, konuk olduğu programda "Yarışmadan çıktıktan sonra hiçbir videoyu izlemedim. Jenerik müziğini duyunca bile geriliyordum" dedi.

25.04.2016 12:37  Güncelleme: 14:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

'Bu Tarz Benim' yarışması ile hatırı sayılır bir hayran kitlesine ulaşan Nur Bozar, Renkli Sayfalar'a konuk oldu, hakkında merak edilenleri anlattı.

Nur Bozar'ın açıklamalarından satırbaşları:

"Yarışmadan ayrılalı 2 sene oldu. Sonrasında evlendim, derken kızım Kumsal dünyaya geldi. Buna rağmen beni takip etmekten hiç vazgeçmediler. Yarışmadan ayrıldıktan sonra bana gelen en güzel teklifi değerlendirdim. Eşimden gelen teklifi kabul ettim.

"JENERİK MÜZİĞİNE BİLE DAYANAMIYORDUM"

Yayında gördüğünüz kadar jüri ile birlikteydim. Sonrasında ya da öncesinde vakit geçirmedim. Dolayısı ile herhangi birini çok sevebileceğim, az sevebileceğim bir durum olmadı. Yarışmadan çıktıktan sonra hiçbir videoyu izlemedim. Jenerik müziğini duyunca bile geriliyordum. 1 sene böyle devam etti. Psikolojik olarak zor bir sınavdan geçtik.

"YARIŞMADAN KİMSEYLE GÖRÜŞMÜYORUM"

Yarışmadan kimseyle görüşmüyorum. Güzel bir tecrübeydi ama orada kalsın. Benim önümde bambaşka bir yol var artık. Geçmişi geçmişte bıraktım. 'Anne olmak' insana bambaşka bir görüş yüklüyor. İnsanlara sevgisiz bakmıyorum. Beni kıran insanlara bile 'merhaba' der geçerim artık."

Nur Bozar, Canlı Yayında Hakkında Merak Edilenleri Yanıtladı

Son Dakika Magazin Nur Bozar, Canlı Yayında Hakkında Merak Edilenleri Yanıtladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement