Yuva Yıkan Kadın Rolü Sinem Öztürk'ün Başını Ağrıttı - Son Dakika
Magazin

Yuva Yıkan Kadın Rolü Sinem Öztürk'ün Başını Ağrıttı

Yuva Yıkan Kadın Rolü Sinem Öztürk\'ün Başını Ağrıttı

'Hayat Yolunda' dizisinin oyuncularından Sinem Öztürk, "Melis" karakteri yüzünden ailesinden ve sosyal medyadan aldığı tepkileri anlattı.

29.11.2014 10:23  Güncelleme: 08:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Birleşik Arap Emirlikleri'nden yayın yapan MBC4 kanalında yayınlanan ' Turki Ekstra' programında son dönemin beğenilen dizisi 'Hayat Yolunda' oyuncuları ile yapılan röportajlar ekrana geldi. Liana Dahdouh'un sorularını yanıtlayan oyunculardan Sinem Öztürk, canlandırdığı 'Melis' karakteriyle ilgili ailesinden ve sosyal medyadan aldığı tepkileri anlattı. Öztürk, yolunu kesip "Sana çok kızıyorum" diyenler olduğunu söyledi.

"ANNEMLER SORUYOR: SEN HEP KÖTÜ MÜ OLACAKSIN"

'Huzur Sokağı' dizisinde başörtülü 'Şükran' karakterini canlandıran Sinem Öztürk canlandırdığı 'Melis' karakterinden memnun olduğunu anlattı. Dizide yuva yıkan bir kadını canlandıran Öztürk, memnuniyetini şöyle ifade etti: "Şükran karakterini kabul etmeden önce 'Bir sonraki dizide daha dişi daha dinamik, hırslı iddialı bir karakteri oynarım' diye onu düşünmüştüm. Bir sonraki adımı düşünerek kabul etmiştim. Şu anda Melis'i oynamak çok lezzetli. Tadını çıkararak oynuyorum. Annemler çok şaşırıyor; 'Sen hep kötü mü olacaksın?' diyor. Şimdi devam, sonra bir şekilde iyiye dönerim diyorum."

SOKAK ORTASINDA TEPKİ GÖRDÜ

Öztürk, canlandırdığı karakterin sosyal medyada tepki gördüğünü, bu tepkileri kendisi için avantaj olarak gördüğünü ifade ederken, "Melis şu anda sevilecek bir karakter değil. Ben oyuncuyum ve o, hayata geçirdiğim bir karakter. Geçenlerde bir bayan yaklaştı yanıma, 'Sana çok kızıyorum' dedi, sonra sarılıp öptü. Bu tepkiler çok güzel" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Magazin Yuva Yıkan Kadın Rolü Sinem Öztürk'ün Başını Ağrıttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement