Nur Yerlitaş'ın Ölen Annesini Sibel Can Yıkadı - Son Dakika
Güncel

Nur Yerlitaş'ın Ölen Annesini Sibel Can Yıkadı

Ünlü modacı Nur Yerlitaş'ın annesi Saadet Yerlitaş, önceki gün vefat etti ve cumartesi günü ikindi namazında Levent Camii'nden kaldırıldı.

27.05.2013 10:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çok kalabalık ve ünlülerle dolu bir cenaze namazı oldu ama camide tek konuşulan konu Sibel Can'ın vefası ve Seda Sayan'ın vefasızlığıydı!

SAYAN TATİLİNİ BÖLMEDİ

Bülent Ersoy da morga gitmiş, ilgilenmiş ama önceden parası alınmış ekstrası için İzmir'e gitmek zorunda kalmış. Ayrılmaz dörtlü olan Nur Yerlitaş, Bülent Ersoy, Sibel Can ve Seda Sayan grubundan sadece Seda Sayan Bodrum'da tatilde olduğu için eve ve cenazeye gelememiş. Oğlu Oğulcan Engin cenazeye katılarak annesi temsil etti. Serpil Çakmaklı, Yerlitaş'ın annesi için "Sanatçıların gözbebeği annesiydi" derken, Seda Sayan ve Onur Akay gibi çok sayıda ünlü isim Yerlitaş'a sadece Twitter'dan destek oldu.

DOSTLUK ÖRNEĞİ

Birçok ünlünün katıldığı cenaze töreninde en önemli konu Sibel Can ve Seda Sayan'dı. Sibel Can, Nur Yerlitaş'ın annesinin ölüsünü yıkamış, çene bezini bağlamış, cenaze evini baştan aşağı organize etmiş, yemekleri ayarlamış... Saadet Yerlitaş, hastanede 10 gün yatarken Sibel Can hergün Beylikdüzü'ndeki hastaneye gitmiş, başından hiç ayrılmamış.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Nur Yerlitaş'ın Ölen Annesini Sibel Can Yıkadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement