Nuran Altunseven: "Kütahya'da da Dünya Kenti Olacak" - Son Dakika
Yerel

Nuran Altunseven: "Kütahya'da da Dünya Kenti Olacak"

Nuran Altunseven: "Kütahya\'da da Dünya Kenti Olacak"

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kütahya Belediye Başkan Adayı Nuran Altunseven, seçilmesi halinde Kütahya'yı dünya kenti yapacağını ifade etti.

26.03.2014 17:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kütahya Belediye Başkan Adayı Nuran Altunseven, seçilmesi halinde Kütahya'yı dünya kenti yapacağını ifade etti.

Kütahya'yı 10 yıldır AK Parti'li belediye başkanının yönettiğini dile getiren Altunseven, "10 yıldır AK Partili Kütahya Belediyesi Kütahya Halkının Geleceğini Çaldılar.Eğer 30 Mart da sandıkta Başta Şahsıma ve Partime oy verir Belediye Yönetimini bize teslim eder ise Biz Geleceklerini Geri vereceğiz.Kütahya'nın Kaderini Değiştireceğiz.30 Mart 2014'te seçilecek CHP'li Kütahya Belediyesi Yönetiminde Belediyenin maddi-manevi tüm birikimi halka aktarılacaktır.Kütahya Belediyesi'ni Birlikte yani Kütahya halkı ile yöneteceğiz.Beklemiğimiz dürüst çalışma olacak.Sağlıklı yaşam hakkını koruyacağız.Çocuk,genç,yaşlı ve kadınlarımızın özel isteklerini karşılayacağız.Ailenin mutluluğu önceliğimiz olacak.Engelli dostu olacağız.Kent bütünlüğünü gözeteceğiz.Adil ve Eşit olacağız.Yerel yani Belediye yönetiminde Taşerona son vereceğiz. Esnafımızı koruyacağız. Her kimlikten, her inanıştan, genci, yaşlısı, kadını, erkeği hepimiz bir olup Kütahya'mızın geleceğine sahip çıkacağız. Saydam belediyeciliği getireceğiz. Halkımıza temiz bir şehir ve temiz su sunacağız. Kütahya her kent gibi dünya kenti olacak.Kentsel yenilemeyi halkın isteğiyle yapacağız.Ulaşım sorununu bitireceğiz.Doğal peyzajlar yapacağız. Kütahya Sosyal Belediyecilik anlayışını yaşayacak. Halkımızın ve muhtarlarımızın onay vermediği hizmetleri projeleri hayata geçirmeyeceğiz. 30 Mart 2014'te Kütahya Halkı sandıkta şahsıma oy vererek Belediye Başkanı seçmesi halinde 31 Mart sabahı ilk önce bana oy veren vermeyen Kütahya Halkımın ve daha sonra Partimin Belediye Başkanı olacağım. 30 Mart yerel seçimleri ülkemiz ve Kütahya'mız için bir dönüm noktasıdır. Bazı Çevrelerce Seçim ittifakı söylentilerinin kasıtlı olarak çıkartıldığı ortamda çıktığımız bu yola Kütahyamıza kadın eli değmeli diye yola çıktık.Ve Partim Cumhuriyet Halk Partisinden Belediye Başkan Adayı oldum. Benim ve Partimin İstediği Kütahya'da sosyal demokrat belediyeciliği harfiyen uygulamasını sağlamaktır. Kütahya için 30 mart yerel seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi olarak Kütahya'yı yönetmeye talibiz ve hazırız.30 Martta söz saygı değer Kütahya Halkımda.Kütahya Halkım sandığa git" ifadelerini kullandı. - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Nuran Altunseven: 'Kütahya'da da Dünya Kenti Olacak' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement