Nuray Sayarı'nın Yeni Bir Kitap! - Son Dakika
Kadın

Nuray Sayarı'nın Yeni Bir Kitap!

Nuray Sayarı\'nın Yeni Bir Kitap!

Nuray Sayarı'nın yeni kitabı "Beyaz Mucizeler" ile sevgi ve inanç enerjisiyle ilgili bilinmeyenleri anlatıyor.

25.05.2012 10:00  Güncelleme: 10:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

"Sırtını güneşe çevirip gölgelerinden gayrı bir şey göremeyen kişilerce sağlığıma, aileme, işime, evliliğime, şöhretime ve tüm başarılarıma kastedilerek büyü yapılmak istendi" diye başlıyor Nuray Sayarı'nın yeni kitabı. Ancak ünlü astrolog, evrenin bir parçası olduğunu hiç unutmadığı, kalbini hep Allah'ın nuru ile aydınlattığı için, karanlıkla yok edilmeye çalışılsa da, içindeki sonsuz kaynakla ve ışıkla güçlenmiş. Sonuç olarak da ortaya "Beyaz Mucizeler" adını verdiği yeni kitabı çıkmış.

Günlük hayatın içinde sürekli karşı karşıya kaldığımız negatif enerjilerden, hatta büyülerden korunabilmemiz için bu kitabı kaleme aldığını belirten Sayarı, kendimizin ve bütünün hayrına niyet ederek sevgi ve inançla tüm güzellikleri kendimize çekmenin yollarını anlatıyor. İyi düşüncenin de kötü düşüncenin de bize geri döndüğünün tekrar tekrar altını çizen ünlü astrolog, kitabında niyetlerimizin, hayallerimizin, isteklerimizin, seçimlerimizin ve yolumuzun hep iyilikten geçmesi gerektiğini vurguluyor.

"Beyaz Mucizeler" ile sembolleri kullanarak yeryüzünün müthiş gücünden nasıl yararlanabileceğimizi anlatan Sayarı, formüllerle bitkilerden, hayvanlardan, elementlerden ve daha birçok canlı enerjisinden nasıl faydalanabileceğimizi, kendimizi yıkıcı enerjilerden ve büyülerden nasıl koruyabileceğimizi gözler önüne seriyor. Nuray Sayarı'nın kendi hayatınızda mucizeler yaratmanıza yardımcı olacak yeni kitabı "Beyaz Mucizeler" yarın tüm kitapçılarda yerini almış olacak! Heyecanla bekliyoruz

Kaynak: Womenist.net

Son Dakika Kadın Nuray Sayarı'nın Yeni Bir Kitap! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement