Nurnberg'de Şener Şen'e 'Onur' Ödülü... Cem Yılmaz Festivalde Esprileri ile Güldürdü - Son Dakika
Güncel

Nurnberg'de Şener Şen'e 'Onur' Ödülü... Cem Yılmaz Festivalde Esprileri ile Güldürdü

Nurnberg\'de Şener Şen\'e \'Onur\' Ödülü... Cem Yılmaz Festivalde Esprileri ile Güldürdü

Nurnberg'de Şener Şen'e 'Onur' ödülü... Cem Yılmaz festivalde esprileri ile güldürdü Şener Şen'e Nurnber'de onur ödülünü belediye Başkanı Ulrich Maly verdi ALMANYA' nın Nürnberg kentinde en önemli kültür faaliyeti olarak sayılan, açılışı sabırsızlıkla beklenen ve 22 Mart tarihine kadar sürecek olan 20.Türk-Alman Film Festivali bütün ihtişamı ile başladı.

14.03.2015 10:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Nurnberg'de Şener Şen'e 'Onur' ödülü... Cem Yılmaz festivalde esprileri ile güldürdü

Şener Şen'e Nurnber'de onur ödülünü belediye Başkanı Ulrich Maly verdi

ALMANYA' nın Nürnberg kentinde en önemli kültür faaliyeti olarak sayılan, açılışı sabırsızlıkla beklenen ve 22 Mart tarihine kadar sürecek olan 20.Türk-Alman Film Festivali bütün ihtişamı ile başladı.

Tafelhalle' de gerçekleşen açılışta sanatçı Şener Şen'e onur ödülünü, komedyen Cem Yılmaz'ın esprili ve Şener Şen'i övücü konuşması sonra Belediye Başkanı Ulrich Maly verdi.

Ünlü Yönetmen Yavuz Turgul rahatsızlığı nedeniyle gelemeyince, ödülü temsilcisi Gülengül Arlıer aldı. Uğur Yücel, Alman sanatçı Hanna Schygulla'ya aşıktım diyerek ödülünü verdi ve onu kucakladı.

Festival Başkanı Adil Kaya ve festival yönetmeni Ayten Akyıldız'ın yıllardır organize ettiği 20.Nürnberg Türk-Alman Film festivalinde Onur konuklarının haricinde, Nürnberg Başkonsolosu Asip Kaya,Federal Milletvekili CSU'lu Dağmar Wöhrl ve çok sayıda tanınmış davetli hazır bulundu. Ödüller sonrası Şener Şen'in unutulmaz ilmi Eşkıya gösterildi.

FESTİVALDEN NOTLAR

Şener Şen, Uğur Yücel, Cem Yılmaz ve Anna Schygulla Tafelhalle'ye birlikte geldiler. Sanatçılar dışarda aralarına festival yönetmeni Ayten Akyıldız ve Başkonsolos Asip Kaya'yı alıp birlikte basın mensuplarına poz verdi. Sanatçılar salona büyük alkışlar arasında girdi. Belediye başkanı Ulrich Maly, İslam karşıtı ve yabancı karşıtı gösterilere değinerek onlarla birlikte mücadele etmeliyiz dedi. Cem Yılmaz, Belediye başkanı Ulrich Maly'nin iyi bir insan olduğunu ve kendisinde Nürnberg'de imbis dükkanı açacağını esprili bir şekilde dile getirdi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Nurnberg'de Şener Şen'e 'Onur' Ödülü... Cem Yılmaz Festivalde Esprileri ile Güldürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti
    22:09 Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti

    Edirne'de 2 ay önce toprağa verdiği ağabeyinin acısını sindiremeden geçen hafta Perşembe günü yine bir ağabeyini daha toprağa veren Edirne'nin meşhur ciğercisi Bahri Dinar, uyurken geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Edirne'nin tanıtıma büyük katkı sağlayan kentin sevilen yüzü, Edirne'yi Tanıtma ve Tava Ciğer Kalite Koruma Derneği Başkanı 63 yaşındaki Bahri Dinar, hayatını kaybetti.

  • İsrail saldırılarında 7 Filistinli hayatını kaybetti
    22:08 İsrail saldırılarında 7 Filistinli hayatını kaybetti

    İsrail ordusunun iki gündür saldırılarını sürdürdüğü işgal altındaki Batı Şeria'nın Tulkerim kenti ile kentte bulunan Nur Şems Mülteci Kampı'nda hayatını kaybeden Filistinli sayısı 7'ye yükseldi.

  • Mersin'de Drift Atan Sürücüye 50 Bin 541 TL Cezai İşlem Uygulandı
    22:01 Mersin'de Drift Atan Sürücüye 50 Bin 541 TL Cezai İşlem Uygulandı

    Mersin'in Mezitli ilçesinde bir sürücü, güvenlik kamerası görüntülerinden tespit edilerek drift attığı için 50 bin 541 TL ceza kesildi. Polis, sürücünün ehliyetsiz, aracın sigortasız ve muayenesiz olduğunu belirledi. Araç 2 ay trafikten men edildi.

  • Kayserispor, Trabzonspor maçı için hazırlıklarını tamamladı
    22:00 Kayserispor, Trabzonspor maçı için hazırlıklarını tamamladı

    Kayserispor, yarın oynayacağı Trabzonspor maçının hazırlıklarını tamamlayarak galibiyet hasretine son vermek istiyor. Sakatlıkları bulunan oyuncular dışında eksik oyuncu bulunmayan Kayserispor, maç saatini beklemeye başladı.


Advertisement