Nürnberg Uluslararası Mermer ve Tabi Taşlar Fuarı'nda Gözde Ülke Türkiye - Son Dakika
Güncel

Nürnberg Uluslararası Mermer ve Tabi Taşlar Fuarı'nda Gözde Ülke Türkiye

Nürnberg Uluslararası Mermer ve Tabi Taşlar Fuarı\'nda Gözde Ülke Türkiye

Nürnberg Uluslararası Mermer ve Tabi Taşlar Fuarı'nda gözde ülke Türkiye ALMANYA' nın Nürnberg kentinde 16 Mayıs tarihine kadar sürecek Uluslararası Mermer-Doğal Taş ve Taş işleme Teknoloji Fuarı ( Stne+Tec) fuarına katılan Türk firmaları büyük lig gördü.

13.05.2015 16:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Nürnberg Uluslararası Mermer ve Tabi Taşlar Fuarı'nda gözde ülke Türkiye

ALMANYA' nın Nürnberg kentinde 16 Mayıs tarihine kadar sürecek Uluslararası Mermer-Doğal Taş ve Taş işleme Teknoloji Fuarı ( Stne+Tec) fuarına katılan Türk firmaları büyük lig gördü.14 Firmamızın yer aldığı fuara, çeşitli ülkelerden toplam 400 firma katıldı .Dört büyük salonda yer alan firmalar,kendi imalatlarını sergilerken,Mermer ve tabi taşların yanı sıra mermer kesme makinaları tabi taşlardan oluşan süs eşyaları gözler önüne serildi.

TÜRKİYE DÜNYA REZERVLERİN YÜZDE 50'SİNE SAHİP

Fuarda yer alan İzmir Kemalpaşa'da faaliyet gösteren asırlık Alimoğlu firmasının dördüncü kuşak sahibi Hasan Burak Alimoğlu, 'Soğuk ülkeler sıcak renklere ilgi duyuyor. Bu bizde var. Ayrıca, Türkiye olarak, mermer de dünya rezervlilerinin yüzde 50'sine sahibiz. Biz, ürünlerimizi işlenmiş olarak ihraç ediyoruz diye konuştu. Alimoğlu, Dizayn olarak İtalya ile rekabet halinde olduklarına işret ederek, 'Fuarda mermerden dünya haritasını 3 boyutlu olarak sergiliyoruz' dedi.

BAHÇE DİZYANI

Fuarda bahçe dizaynı olarak yer alan İzmir'den katılan Tırıyas Stone sahibi Bengi Göçhan ise, Peyzaj için özel ürünler kullanarak, İtalya ile rekabet halindeyiz. Türkiye'de bahçe süslemelerinde imalat yapan 5-6 firmadan biriyiz. Fuarda gördüğümüz ilgiden memnunuz şeklinde konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Nürnberg Uluslararası Mermer ve Tabi Taşlar Fuarı'nda Gözde Ülke Türkiye - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement