Nurseli İdiz, Beren Saat'in Oyunculuğunu Beğenmiyor - Son Dakika
Magazin

Nurseli İdiz, Beren Saat'in Oyunculuğunu Beğenmiyor

Nurseli İdiz, Beren Saat\'in Oyunculuğunu Beğenmiyor

Oyuncu Nurseli İdiz, Beren Saat'in oynadığı Kösem Sultan rolü ile ilgili "Günümüzde yaşıyor gibi oynuyor, biraz daha çalışması lazım" dedi.

10.06.2016 17:15  Güncelleme: 17:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Lifetime TV'de yayınlanan Hayat Başlasın adlı televizyon programına konuk olan Nurseli İdiz, Beren Saat'in Muhteşem Yüzyıl Kösem'deki oyunculuk performansı ile ilgili eleştiride bulundu.

"GÜNÜMÜZDE YAŞIYOR GİBİ OYNUYOR"

Halit Ergenç ve Meryem Uzerli'nin başrolleri paylaştığı Muhteşem Yüzyıl'ın devamı niteliğinde olan dizi Muhteşem Yüzyıl Kösem'de başrol oynayan Beren Saat'e, Nurseli İdiz'den ''Günümüzde yaşıyor gibi oynuyor'' yorumu geldi.

"BANGIR BANGIR REKLAMI YAPILAN İŞLER TUTMUYOR"

Katıldığı programda Muhteşem Yüzyıl Kösem'in beklenen başarıyı gösterememesinin nedenleri konusunda fikri sorulan Nurseli İdiz, ''Bangır bangır reklamı yapılan işler tutmuyor'' sözleri ile fikirlerini aktardı.

"BİRAZ DAHA ÇALIŞMASI GEREKİYOR"

Dizinin başarısız olmasının nedenleri arasında Beren Saat'in Kösem Sultan hakkında hiç araştırma yapmamasının da olabileceğini ekleyen İdiz, Saat'in günümüzde yaşıyormuş gibi oynadığını, Kösem Sultan rolüne biraz daha çalışması gerektiğini dile getirdi.

REYTİNGİ ARTIRMAYA ÇALIŞIYORLAR

Ekranlara gelmeye başladığı dönemden itibaren reyting konusunda sürekli sorun yaşayan Muhteşem Yüzyıl Kösem, izlenme oranını arttırabilmek için sürekli farklı yollara başvurmak zorunda kalmıştı. Dizinin ilk bölümlerinde beklenen ilgi gösterilmemesinin ardından yapım şirketi Beren Saat'i kadroya erken dahil etmiş, ancak bu girişim bile istenilen sonucu vermemişti.

EKİN KOÇ'UN OYUNCULUĞUNUN SÖNÜK KALDIĞI İDDİA EDİLMİŞTİ

Bunların yanında dizinin ivme kazanamamasındaki asıl nedenin, Sultan Ahmet karakterine hayat veren Ekin Koç'un oyunculuğunun, diğer oyuncuların yanında sönük kalması olduğu konuşulmaya başlandı. Dizinin kısa süre içerisinde biteceği iddialarının güçlenmesinin ardından set ekibi çalışanlarının da işten çıkarılmaya başlanmasıyla dizinin final yapacağına kesin gözüyle bakılıyordu.

DİZİ HALA DEVAM EDİYOR

Ancak hala devam eden Muhteşem Yüzyıl Kösem, ekranlarda daha uzun süre kalabilmek için direniyor. Beren Saat ve Ekin Koç'un yanında Mete Horozoğlu, Hülya Avşar ve Erkan Kolçak Köstendil gibi oyuncuların başrollerini paylaştığı dizi Star TV ekranlarında yayınlanmaya devam ediyor.

Son Dakika Magazin Nurseli İdiz, Beren Saat'in Oyunculuğunu Beğenmiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • Mld: Katılıyorum gülme ve mimik özürlü, soğuk ve yukarıdan bakan bir tarz, sanatçı dediğin her rolün hakkını vermeli. Ruhsuzluğu oyunada yansıyor. 9 2 Yanıtla
  • Sedef Erdogan : Dun gece zaten dizi final yapmadı mı. Nurseli hanıma katılıyorum; Beren sahneden düşüyor; kendisine oyuncu denemez ama figuran olarak ara kısa rollerde kalabilir. Bazı insanın dogustan yetenegi yoktur. Maalesef Beren Saat'te bu konuda yetersiz. Tiyatro/ Oyuncu Yetenegi kesinlikle yok. Nasıl Kosem gibi iddialı bir diziye aldılar cok sasırdım dogrusu. 8 2 Yanıtla
  • TY: nurseli idiz turkıyenın ender oyuncularından bırı oynadıgı her dızı reytıng alıyor rolunun hakkını verıyor 4 4 Yanıtla
  • ayse şeyma: hic bakmadik..ailece.. oyunculari asla begenmiyorum... asla asla..kim seyrediyorsa..yuzde 70musluman olan bir ulkede ....guyaaa...diyorum ki yuzde70musluman olsaydi çooooook farkli olurdu ..her şey.. 4 1 Yanıtla
  • Nazlı: Salam 0 0 Yanıtla
  • Beren tekdir: Aaa kendisi cok harika bir oyuncuda sanki!!! 0 0 Yanıtla

Advertisement