Nurullah Akkuş Son Yolculuğuna Uğurlandı - Son Dakika
Yerel

Nurullah Akkuş Son Yolculuğuna Uğurlandı

Nurullah Akkuş Son Yolculuğuna Uğurlandı

Samsun'da otomobilin çarpması sonucu ölen üniversite öğrencisi Nurullah Akkuş, memleketi Çorum'un Osmancık ilçesinde dua ve gözyaşları arasında toprağa verildi.

06.11.2015 18:26  Güncelleme: 00:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsun'da havaalanına gitmek için dolmuş beklediği sırada kontrolden çıkan bir otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybeden üniversite öğrencisi Nurullah Akkuş, memleketi Çorum'un Osmancık ilçesinde dua ve gözyaşları arasında toprağa verildi.

Önceki gün sabah saatlerinde yaşanan olayda, asker olan Onur Çakmak'ın dağıtım izninden dönüp Samsun'daki çocukluk arkadaşı olan üniversite öğrencisi Nurullah Akkuş'un yanına gitti. Oradan Hakkari'deki birliğine dönmek için hava alanına gitmek için yol kenarındaki bir durakta dolmuş bekleyen Onur Çakmak ve Nurullah Akkuş adlı iki arkadaşa kontrolden çıkan bir otomobil çarptı. Olay yerinde hayatını kaybeden gençlerin cenazeleri, Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yapılan otopsi sonrası ailelerine teslim edildi.

Asker Onur Çakmak'ın cenazesi önceki gün askeri törenle Osmancık'a bağlı Gökdere köyünde defnedilirken, arkadaşı Samsun Ondokuz Mayıs Üniversites İlahiyat Fakültesi 2. Sınıf öğrencisi olan Nurullah Akkuş'un cenazesi ise bugün Osmancık Merkez Beylerçelebi Camii'de Cuma nazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Asri mezarlıkta toprağa verildi. - ÇORUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Nurullah Akkuş Son Yolculuğuna Uğurlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement